Cronos kopen

Wil je Cronos kopen met iDeal, PayPal of Bancontact? Bereid je investering in Cronos goed voor. Verdiep je in deze cryptocoin, verdiep je in de marktomstandigheden en kies een goede exchange uit. Voor het uitkiezen van een crypto exchange helpen wij je graag een handje. Zo adviseren wij je om Cronos kopen altijd bij de goedkoopste exchange te doen. Daarmee bespaar je een hoop geld en werk je naar een zo’n hoog mogelijk rendement toe.

In dit artikel lees je alles over Cronos kopen in 2024. Zo bespreken we wat de goedkoopste exchange is, wat de kosten exact zijn en wat de voor- en nadelen van Cronos (CRO) zijn. Na het lezen van dit artikel weet je dus precies hoe Cronos kopen in zijn werk gaat!

Koop direct CRO met iDeal en ontvang €10 Cronos gratis

Bitvavo is de goedkoopste exchange van NL. Registreer nu en ontvang vandaag €10 gratis crypto + €10.000 gratis handelen.

Cronos kopen bij de goedkoopste exchange

Cronos (CRO) kopenIn de wereld van crypto krijg je vanzelf met kosten te maken. Dit kunnen bijvoorbeeld handelskosten, transactiekosten en/of blockchainkosten zijn. Elke exchange rekent bepaalde kosten en doet dit aan de hand van bepaalde staffels.

Wil je mogelijk Cronos of een andere cryptocoin kopen? Dan moet je je goed in deze kosten verdiepen. Des te lager de kosten uitvallen, des te beter namelijk. Het lastige is alleen dat veel exchanges hier niet transparant over zijn. Zij rekenen bijvoorbeeld meerdere kosten door elkaar heen. Of maken de gehele kostenstructuur onnodig ingewikkeld.

Daar is bij Bitvavo gelukkig geen sprake van. Dit is op dit moment de goedkoopste exchange om Cronos te kopen. Niet alleen het kostenpercentage (0,25%) is super interessant, maar ook de transparantie. Je weet namelijk bij Bitvavo altijd op voorhand wat je kosten zijn. Deze crypto exchange kiest niet voor een ingewikkelde structuur, maar hanteert puur een kostenpercentage van 0,25%.

Cronos kopen bij Bitvavo in 2024

Cronos kopen doe je dus idealiter bij Bitvavo. Bij deze goedkoopste crypto exchange heb je immers met zeer lage kosten te maken. Maar, hoe kun je nou precies Cronos kopen bij Bitvavo? Dat vertellen we je graag aan de hand van een uitgebreid stappenplan.

Je merkt bij Bitvavo al snel veel gebruiksgemak op. Dit begint, wat ons betreft, al bij de kostenstructuur. Zoals hierboven al uitgelegd, geniet je bij Bitvavo van veel transparantie. Je hoeft je hierdoor niet eens te verdiepen in alle mogelijke kosten en dergelijken. Nee, Bitvavo maakt Cronos kopen zo eenvoudig mogelijk voor je.

Cronos (CRO) is bij Bitvavo zelfs goedkoper dan bij Crypto.com. Dit komt doordat de fees via de Crypto.com app zeer hoog zijn.

Sterker nog, je kan bij Bitvavo nu ook profiteren van een welkomstactie. Zo ontvang je €10 gratis crypto en je kan €10.000 gratis handelen.

Gratis € 10
Bitvavo Logo
€ 10 gratis crypto + € 10.000 gratis handelen
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een...Show More
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Stappenplan Cronos kopen bij Bitvavo

Met het oog op de kosten is Cronos kopen bij Bitvavo een verstandige keuze. Je houdt de kosten lekker laag en je geniet dus van veel gebruiksgemak. Door slechts de 7 onderstaande stappen op te volgen, word je al eigenaar van Cronos:

 1. Registreer je bij Bitvavo. Het is allereerst zaak om je bij Bitvavo te registreren. Doe dat nu en geniet direct van twee bonussen: over de eerste €10.000 betaal je geen handelskosten en je krijgt direct €10 gratis crypto. Klik hier om je direct aan te melden.
 2. Vul de gegevens in. Het is nu zaak om alle gevraagde gegevens in te vullen. Je kunt hierbij onder meer aan je persoonlijke gegevens en inloggegevens denken. Kies in ieder geval voor een zeer sterk wachtwoord en voeg direct extra veiligheidsmaatregelen aan je account toe.
 3. Bevestig je registratie. In je mailbox verschijnt nu vanzelf een mailtje van Bitvavo. Via de link in dit mailtje bevestig je je aanmelding bij Bitvavo. Als je op de link geklikt hebt, kun je direct inloggen bij Bitvavo!
 4. Stort geld op je account. Wil je Cronos kopen? Dan heb je uiteraard wel geld nodig op je Bitvavo account. Log hiervoor in en klik vervolgens op de knop Tegoed storten.
 5. Selecteer de betaalmethode. Je kunt bij Bitvavo uit meerdere betaalmethoden kiezen. Kies de gewenste betaalmethode en geef aan hoeveel geld je naar je account over wilt maken. Je kunt voor onder meer PayPal, Bancontact en iDeal kiezen. Maak je keuze en klik op Doorgaan om de storting te voltooien.
 6. Zoek Cronos op. Via het dashboard van Bitvavo kun je nu direct Cronos opzoeken. Heb je deze cryptocoin gevonden? Vul dan direct in hoeveel je van deze coin wilt kopen.
 7. Rond de koop af. Je hoeft nu alleen nog maar op de knop Cronos kopen te klikken. Nadat je dit hebt gedaan, verwerkt Bitvavo direct de order voor je.

Bij Bitvavo ben je van de gewenste veiligheid verzekerd. Maar, je hebt altijd de mogelijkheid om je account nog beter te beveiligen. Ons advies is om dit vooral te doen. Bitvavo biedt niet voor niets extra veiligheidsfeatures aan. Maak hier direct gebruik van.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

Bitvavo ExchangeMoet je dan per se Cronos kopen via Bitvavo? Nee, allerminst. Je kunt deze populaire cryptocoin op dit moment bij talloze crypto exchanges kopen. Met het oog op de kosten is Bitvavo echter wel de beste exchange.

Je hoeft bij Bitvavo dus slechts 0,25% aan kosten te maken. Kies je voor bijvoorbeeld Coinbase? Dan moet je met 1,49% aan kosten rekening houden. Dit verschil is aanzienlijk, zoals we later in dit artikel ook nog aan de hand van een voorbeeld aanduiden.

Verder heeft Bitvavo haar zaakjes perfect op orde. Deze crypto exchange staat bijvoorbeeld ook geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Je geniet hierdoor van de gewenste zekerheid en bescherming tot €100.000.

Wij zijn ook nog van mening dat Bitvavo voor elke investeerder geschikt is. De eenvoud van het platform maakt Bitvavo zeer geschikt voor de beginnende investeerder. De extra handelsmogelijkheden maken deze crypto exchange ook voor de ervaren investeerder geschikt. Het is sowieso ideaal dat je uit veel cryptocoins, meer dan 200 stuks, kunt kiezen. Je kunt hiermee nog beter je risico’s spreiden. Bij Bitvavo koop je bijvoorbeeld: Chainlink, Moonriver, Celestia en Binance Coin.

Tot slot geniet je bij deze goedkoopste exchange van veel gebruiksgemak. Dit blijkt alleen al uit bovenstaand stappenplan. In slechts een paar minuten heb je al een account aangemaakt en Cronos gekocht. Wat wil een mens nog meer?

Rekenvoorbeeld beleggen in Cronos (CRO)

Overweeg je om Cronos te kopen? Of wil je direct Cronos kopen? In beide gevallen moet je goed naar de verschillende crypto exchanges kijken. Zoals eerder al aangegeven, is Bitvavo absoluut de goedkoopste crypto exchange.

Door Cronos (CRO) via Bitvavo te kopen, geniet je van een flinke kostenbesparing. Kijk maar eens naar dit voorbeeld:

 • Kosten per €100 bij Bitvavo -> €0,25.
 • Kosten per €100 bij Coinbase -> €1,49.

Ga je Cronos kopen bij Coinbase? Dan heb je met een kostenpercentage van 1,49% te maken. Dit is een gigantisch verschil ten opzichte van de 0,25% bij Bitvavo. Dat blijkt alleen al uit bovenstaande kosten.

Investeer je grotere bedragen in crypto? Of ben je van plan om regelmatig een investering te doen? Dan loopt het verschil in kosten des te verder op. Kies daarom te allen tijde voor de goedkoopste exchange.

Waarom zou ik Cronos kopen?

Kunnen wij je adviseren om Cronos wel of niet te kopen? Nee, dit kunnen en willen wij niet. De reden daarvoor is evident: wij hebben geen glazen bol. Wij weten hierdoor niet wat de koers van Cronos in de komende jaren gaat doen.

Je zou daarom zelf altijd goed onderzoek moeten verrichten. Doe goed onderzoek naar de coin, naar het ontwikkelingsteam en naar de marktomstandigheden. Wij kunnen je alleen maar op wat feitelijke voordelen van Cronos wijzen:

 • Onderdeel van Crypto.com. Ja, je leest het goed: Cronos is de native token van Crypto.com. Dit is een exchange meer dan 10 miljoen klanten heeft. Deze exchange is nu dus ook met een eigen cryptocoin op de markt gekomen. Dat zo’n grote partij achter Cronos zit, is veelbelovend.
 • Crypto.com is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. In 2023 heeft Crypto.com zich geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, iets wat Binance niet gelukt is.
 • Compatibel met Ethereum. De cryptocoin, en de blockchain, zijn compatibel met het Ethereum netwerk. Dit opent veel deuren wat betreft mogelijke toepassingsmogelijkheden.

Leuk om te weten is dat Cronos in 2022 nog Crypto.org Coin (CRO) heette. Daarvoor was er een munt die Monaco heette (MCO), wat vervolgens weer geconverteerd werd naar CRO.

Deze voordelen spreken voor zich. Je moet je tegelijkertijd ook in de mogelijke nadelen verdiepen. Zo loop je bij Cronos altijd risico, net zoals je dit bij elke andere cryptocoin doet. Beleg daarom alleen met geld dat je echt kunt missen. Verdiep je ook goed in de structuur en toepassingsmogelijkheden van Cronos. Dit zijn belangrijke indicatoren voor de potentie van een cryptocoin. Je weet nu in ieder geval wel alvast hoe je Cronos kunt kopen.

Alternatieve CRO exchanges

Je kan natuurlijk Cronos kopen met iDeal, PayPal en Bancontact bij andere crypto exchanges, hier een klein overzicht van andere aanbieders:

Waarom zou ik Cronos kopen?

Cronos (CRO) is de native coin van Crypto.com, wat het een interessante investeringsoptie maakt. Het is compatibel met Ethereum, wat diverse toepassingsmogelijkheden biedt.

Waar kan ik Cronos (CRO) kopen?

Cronos is te koop bij verschillende exchanges, waaronder Bitvavo, Bybit en Coinmerce. Bitvavo wordt aanbevolen vanwege de lage kosten en gebruiksgemak.

Wat zijn de risico's van het investeren in Cronos?

Zoals bij elke cryptocurrency, brengt investeren in Cronos risico's met zich mee. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen en verdiep je goed in de structuur en potentie van Cronos.

Wat maakt Bitvavo een goede keuze voor het kopen van Cronos?

Bitvavo is de goedkoopste exchange in Nederland met lage handelskosten van slechts 0,25%. Daarnaast biedt Bitvavo transparantie in kosten en gebruiksgemak.

Wat is Cronos?

Cronos is een cryptocurrency die onderdeel uitmaakt van Crypto.com. Het was voorheen bekend als Crypto.org Coin (CRO) en daarvoor als Monaco (MCO). Cronos is compatibel met het Ethereum netwerk.

Hoe kan ik Cronos kopen bij Bitvavo?

Registreer bij Bitvavo: Maak een account aan en profiteer van bonussen zoals €10 gratis crypto en €10.000 gratis handelen.
Stort geld: Kies een betaalmethode zoals iDeal, PayPal of Bancontact en stort geld op je account.
Koop Cronos: Zoek Cronos op het dashboard en koop de gewenste hoeveelheid.

Wat zijn de betaalmethoden om Cronos te kopen bij Bitvavo?

Je kunt Cronos kopen met iDeal, PayPal, Bancontact en andere gangbare betaalmethoden.

Wat zijn de voordelen van het kopen van Cronos bij Bitvavo?

De voordelen zijn lage handelskosten, gebruiksgemak, transparantie in kosten, en de mogelijkheid om te profiteren van welkomstbonussen.

Zijn er alternatieve exchanges om Cronos te kopen?

Ja, naast Bitvavo kun je Cronos ook kopen bij exchanges zoals Bybit en Coinmerce, die elk hun eigen voordelen en promoties bieden.