ByBit Referral Code

ByBit is één van de meest populaire derivaten exchanges ter wereld en staat vrijwel altijd in de top 10 op basis van handelsvolume. Dit heeft het bedrijf te danken aan de interessante bonussen en lage fees. De bonus op dit moment kan oplopen tot en met $30.000. En met onze ByBit Referral Code krijg je nog eens $20 gratis cryptotegoed en 10% extra korting op de trading fees.

$20 gratis
ByBit Korting
$20 gratis na storten $100 en 10% korting op handelskosten
Ontvang met code: 2950 nu $20 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten...Show More
Ontvang met code: 2950 nu $20 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten. Daarnaast ontvang je ook nog de standaard dollar bonussen (tot wel $30k). Show Less

Deze 10% fee discount en $20 gratis is een exclusieve actie van ByBit en wordt niet door iedere partner gegeven. De 10% korting met een verwijzingscode is levenslang geldig en kan gebruikt worden met de standaard bonussen van ByBit. De korting kan alleen toegepast worden voor nieuwe accounts.

Houd er rekening mee dat handel met margin en een leverage zeer risicovol is. Probeer het eerst met een demo account als je hier geen verstand van hebt.

Bybit opereert in samenwerking met SATOS die een registratie heeft bij DNB. SATOS beheert alle funds en voert alle euro transacties uit. Margehandel is uitgeschakeld voor Nederlandse bezoekers

$20 gratis crypto met verwijzingscode

Je ontvangt nu tijdelijk met een Bybit verwijzingscode ook 20 dollar gratis cryptotegoed. Hoe werkt de 20 dollar gratis crypto?

  • Meld je aan met een verwijzingscode die deze actie actief heeft. Let op, dit is niet geldig via iedereen.
  • Voer de KYC uit tot level 1, dus zonder adresverificatie.
  • Sort minimaal 100 dollar aan crypto of fiat binnen 7 dagen na de KYC.

Er wordt direct 20 dollar aan je account toegevoegd, en je mag dit gebruiken voor iedere crypto op het platform.

Uitleg 10% korting op de handelskosten met referral code

De levenslange 10% korting op de handelskosten bij ByBit is geactiveerd door een affiliate manager van ByBit. Hij garandeert dat de korting voor altijd actief blijft. Niet iedere blog of YouTuber heeft deze korting, dus let hier goed op.

De korting wordt toegepast in de vorm van een cashback. Dit betekent dat het verrekend wordt na iedere trade. Je betaalt alvorens de trade dus de normale fee die past bij jouw tier. Daarna ontvang je 10% van dat bedrag terug in je account, in de gekozen cryptocurrency. Houd er rekening mee dat dit tot ongeveer 24 uur kan duren. Dit proces is geautomatiseerd. De ByBit Referral Code brengt dus enkel voordelen met zich mee en kost jou als gebruiker niets.

De Reward Hub bonussen staan los van deze actie en zijn voor iedereen geldig. Ook als je al een account hebt. Ook kan je gewoon gebruikmaken van promo codes die door ByBit of partners worden verstrekt. Momenteel is er een $30.000 stortingsbonus, maar houd er rekening mee dat dit alleen gebruikt kan worden om de fees te betalen.

ByBit Referral Code toepassen

Bybit WSOT 2023

De Bybit WSOT (World Series of Trading) is een handelscompetitie met een prijzenpool van 8 miljoen dollar dat georganiseerd wordt voor crypto traders. Naast cash bonussen worden ook producten zoals horloges en auto’s weggegeven. Je kan zelf kiezen bij welk team jij jezelf voegt.

Als handelaar kan je extra profiteren met onze referral code waarbij je 10% korting op de fees krijgt. Pas de korting toe en trade tegen lagere kosten in de WSOT.

Hoe gebruik je de Referral Code?

De ByBit Referral Code gebruiken is simpel en kan zelfs geautomatiseerd. Het is afhankelijk van of je een link gebruikt of dat je gewoon de website bezoekt. Klik op deze link om het automatisch toe te passen.

Of voer onderstaande stappen uit.

  1. Bezoek de ByBit website.
  2. Klik op Sign Up
  3. Voer je gegevens in
  4. Klik op Verwijzingscode (optioneel)
  5. Voer hier de Referral Code in: 2950
  6. Klik op Continue

Hierna kan je je gegevens verifiëren en zonder KYC starten met handelen.

ByBit Referral Code FAQ

Wat is de ByBit Referral Code?

De referral code is: 2950.

Welke bonus ontvang ik?

Met deze referral code ontvang je 10% korting op alle handelskosten bij ByBit en ontvang je $20 als je minimaal $100 stort. Ook kan je aanspraak maken op de stortingsbonussen van ByBit. Dit is op dit moment $30.000.

Wat zijn de voorwaarden?

Je moet een nieuwe gebruiker zijn en de referral code gebruikt hebben tijdens je registratie. De $20 gratis is alleen geldig bij een geldige verwijzingscode.