ByBit Referral Code

ByBit is één van de meest populaire derivaten exchanges ter wereld en staat vrijwel altijd in de top 10 op basis van handelsvolume. Dit heeft het bedrijf te danken aan de interessante bonussen en lage fees. De bonus op dit moment kan oplopen tot en met $30.000. En met onze ByBit Referral Code krijg je nog eens tot $40 gratis cryptotegoed en 10% extra korting op de trading fees.

De Bybit referral code in 2024 is: 2950.

$40 gratis
ByBit Korting
$40 gratis na storting en 10% korting op handelskosten
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten...Show More
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten. Daarnaast ontvang je ook nog de standaard dollar bonussen (tot wel $30k). Show Less

Deze 10% fee discount en $40 gratis is een exclusieve actie van ByBit en wordt niet door iedere partner gegeven. De 10% korting met een verwijzingscode is levenslang geldig en kan gebruikt worden met de standaard bonussen van ByBit. De korting kan alleen toegepast worden voor nieuwe accounts.

Houd er rekening mee dat handel met margin en een leverage zeer risicovol is. Probeer het eerst met een demo account als je hier geen verstand van hebt. Voor Nederlanders is dit gedeelte uitgeschakeld.

Bybit opereert in samenwerking met SATOS die een registratie heeft bij DNB. SATOS beheert alle funds en voert alle euro transacties uit. Margehandel is uitgeschakeld voor Nederlandse bezoekers

$40 gratis crypto met verwijzingscode in 2024

Je ontvangt nu tijdelijk met een Bybit verwijzingscode ook 40 of 20 dollar gratis cryptotegoed. Hoe werkt de 40 dollar gratis crypto?

 • Meld je aan met een verwijzingscode die deze actie actief heeft. Let op, dit is niet geldig via iedereen.
 • Voer de KYC uit tot level 1, dus zonder adresverificatie.
  • Stort minimaal 400 dollar aan crypto of fiat binnen 7 dagen na de KYC en ontvang $40.
  • Stort minimaal 100 dollar aan crypto of fiat en ontvang 20 USDT.

Er wordt direct 40 dollar aan je account toegevoegd, en je mag dit gebruiken voor iedere crypto op het platform. Dit werkt dus anders dan de $30,000 bonus die je vaak ziet, deze bonus kan alleen gebruikt worden voor het betalen van fees.

Je kan de kortingen verifiëren op de registratiepagina.

Uitleg 10% korting op de handelskosten met referral code

De levenslange 10% korting op de handelskosten bij ByBit is geactiveerd door een affiliate manager van ByBit. Hij garandeert dat de korting voor altijd actief blijft. Niet iedere blog of YouTuber heeft deze korting, dus let hier goed op.

De korting wordt toegepast in de vorm van een cashback. Dit betekent dat het verrekend wordt na iedere trade. Je betaalt alvorens de trade dus de normale fee die past bij jouw tier. Daarna ontvang je 10% van dat bedrag terug in je account, in de gekozen cryptocurrency. Houd er rekening mee dat dit tot ongeveer 24 uur kan duren. Dit proces is geautomatiseerd. De ByBit Referral Code brengt dus enkel voordelen met zich mee en kost jou als gebruiker niets.

De Reward Hub bonussen staan los van deze actie en zijn voor iedereen geldig. Ook als je al een account hebt. Ook kan je gewoon gebruikmaken van promo codes die door ByBit of partners worden verstrekt. Momenteel is er een $30.000 stortingsbonus, maar houd er rekening mee dat dit alleen gebruikt kan worden om de fees te betalen.

ByBit Referral Code toepassen

Bybit WSOT

De Bybit WSOT (World Series of Trading) is een handelscompetitie met een prijzenpool van 8 miljoen dollar dat georganiseerd wordt voor crypto traders. Naast cash bonussen worden ook producten zoals horloges en auto’s weggegeven. Je kan zelf kiezen bij welk team jij jezelf voegt.

Als handelaar kan je extra profiteren met onze referral code waarbij je 10% korting op de fees krijgt. Pas de korting toe en trade tegen lagere kosten in de WSOT.

TradeMasters Grand Prix Trading Competitie

TradeMasters Grand Prix van Bybit is een tweejaarlijkse handelscompetitie die gedurende het jaar plaatsvindt, speciaal ontworpen voor toptraders. In elke serie is er een aanzienlijke prijzenpot van maximaal 1 miljoen USDT te winnen, met een totale jaarlijkse prijzenpot die kan oplopen tot 10 miljoen USDT. Winnaars van elke serie ontvangen ook tickets voor het eindejaarsgala.

Alle winnaars uit elke serie komen in aanmerking voor de jaarlijkse finales. De top drie winnaars van elke serie en de top 20 winnaars van de jaarlijkse finales ontvangen elk een ticket voor het eindejaarsgala. De locatie van het gala kan gekozen worden uit Dubai, Thailand, Bali en Singapore.

Hoe gebruik je de Referral Code?

De ByBit Referral Code gebruiken is simpel en kan zelfs geautomatiseerd. Het is afhankelijk van of je een link gebruikt of dat je gewoon de website bezoekt. Klik op deze link om het automatisch toe te passen.

Of voer onderstaande stappen uit.

 1. Bezoek de ByBit website.
 2. Klik op Sign Up
 3. Voer je gegevens in
 4. Klik op Verwijzingscode (optioneel)
 5. Voer hier de Referral Code in: 2950
 6. Klik op Continue

Hierna kan je je gegevens verifiëren en zonder KYC starten met handelen.

ByBit Referral Code FAQ

Wat is de ByBit Referral Code?

De referral code is: 2950. Deze code kan gebruikt worden tijdens het aanmelden bij ByBit voor extra voordelen.

Welke bonus ontvang ik?

Met deze referral code ontvang je 10% korting op alle handelskosten bij ByBit en ontvang je $20 als je minimaal $100 stort of $40 als je minimaal $400 stort. Ook kan je aanspraak maken op de stortingsbonussen van ByBit. Dit is op dit moment $30.000.

Wat zijn de voorwaarden?

Je moet een nieuwe gebruiker zijn en de referral code gebruikt hebben tijdens je registratie. De $40 gratis crypto is alleen geldig bij een geldige verwijzingscode.

Hoe gebruik ik de ByBit Referral Code?

Je kunt de code gebruiken door de volgende stappen te volgen:

Bezoek de ByBit website.
Klik op 'Sign Up'.
Voer je gegevens in.
Klik op 'Referral Code (optional)'.
Voer de Referral Code in: 2950.
Klik op 'Continue'.

Wat is de tijdelijke 10% korting op handelskosten?

Deze korting wordt toegepast in de vorm van een cashback na elke trade. Je betaalt eerst de normale fee en ontvangt daarna 10% van dat bedrag terug in je account. Deze actie is slechts geldig voor 30 dagen.

Zijn er nog andere bonussen of acties bij ByBit?

Ja, naast de referral code zijn er ook andere bonussen en acties beschikbaar bij ByBit, zoals de $30.000 stortingsbonus en deelname aan de Bybit WSOT (World Series of Trading) handelscompetitie.

Is er een risico verbonden aan handelen op ByBit?

Ja, handel met margin en leverage is zeer risicovol. Het is aanbevolen om eerst met een demo account te oefenen als je hier geen ervaring mee hebt. Dit is niet mogelijk voor Nederlanders.

Hoe werkt de $40 gratis crypto actie?

Je ontvangt $40 gratis cryptotegoed door je aan te melden met een geldige verwijzingscode, KYC uit te voeren tot level 1, en binnen 7 dagen na de KYC minimaal $400 aan crypto of euro te storten.

Kan ik direct beginnen met handelen na het gebruik van de referral code?

Ja, na het invoeren van de referral code en het verifiëren van je gegevens kun je direct starten met handelen.

Is ByBit veilig en betrouwbaar?

ByBit werkt samen met SATOS, die een registratie heeft bij DNB, en beheert alle funds en voert alle euro transacties uit. Dit draagt bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het platform.