Tron kopen

Heb jij voldoende onderzoek gedaan naar de Tron cryptovaluta en wil je nu graag gaan beleggen in Tron? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je Tron kopen kan. Bekijk deze pagina als je meer wil weten over Tron (TRX), denk aan wat het is, wat ze doen en wie de oprichter is.

Tron kopen bij de goedkoopste exchange

Als je wilt investeren in Tron dan kan je dat het beste doen bij een broker/exchange waar je weinig handelskosten betaalt. Ons advies is om Tron te kopen bij de Bitvavo Exchange. Hier kun je eenvoudig Tron kopen met iDEAL. Volg onderstaand stappenplan:

 1. Registreer een account bij Bitvavo (ontvang tijdelijk €20 gratis + €10.000 gratis handelen)
 2. Voer je echte gegevens in, je e-mailadres en een wachtwoord en klik op Registreren
 3. Log na het bevestigen van je e-mail in bij Bitvavo
 4. Stort tegoed in je account door op Tegoed Storten te klikken
 5. Kies een betaalmethode naar keuze en klik op Doorgaan
 6. Klik via het dashboard op Tron en geef aan hoeveel TRX je wilt investeren
 7. Klik op Kopen en je order wordt doorgevoerd

Gefeliciteerd, je hebt nu succesvol Tron aangeschaft.

Waarom Tron aanschaffen bij Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse broker uit Amsterdam. Het team van Bitvavo is continu aan het ontwikkelen aan het platform om het zo aangenamer mogelijk te maken. Zo is het platform omgebouwd van broker tot een echte exchange. Het voordeel hiervan is dat iedereen kan profiteren van zeer lage handelskosten tot maximaal 0.25%. Als we kijken naar bijvoorbeeld Coinbase dan vragen zij 1,49% fee aan gebruikers. Doordat het volume erg hoog is bij Bitvavo en steeds meer mensen hier gaan handelen, kunnen zij deze fees voor iedereen aanbieden.

Als je een nieuw account registreert dan handel je zelfs de eerste € 1000 gratis. Zeker als je een eenmalige en kleine investering wilt doen van onder de € 1000 dan kan dit volledig gratis bij deze exchange.

Gratis € 10
Bitvavo Logo
€ 10 gratis crypto + € 10.000 gratis handelen
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een...Show More
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Mocht je meer willen gaan handelen dan ontvang je zelfs korting op deze lage tarieven. Dit is afhankelijk van het volume en wordt automatisch toegepast.

Wat heb je nodig voor Tron kopen?

Het is belangrijk dat je van te voren voldoende onderzoek hebt gedaan naar Tron. Voor meer informatie, kun je deze info pagina over Tron bekijken. Ga niet zomaar op basis van een tip van vrienden, familie of een influencer beleggen in cryptocurrencies. Als je dat gedaan hebt dan heb je het volgende nodig voor Tron kopen:

 1. Een IBAN rekening op je eigen naam
 2. Geld dat je kunt missen om te investeren
 3. Een computer met internet
 4. Een mobiele telefoonnummer
 5. Een legitimatiebewijs (voor in de toekomst of bij grote aankopen van € 5000 of meer)

Wat je niet nodig hebt:

 1. Technische kennis van computers of cryptovaluta
 2. Een Tron wallet (hoewel het wel veiliger is om je Tron te bewaren in een hardware wallet, zoals de Nano Ledger)

Waarom investeren in Tron?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Het is afhankelijk van de actuele nieuws omtrent Tron of de oprichter. De CEO Justin Sun is erg actief op Twitter en probeert veel hype te creëren. Dit heeft de ene keer een positieve invloed op de prijs en de andere keer een negatieve. Belangrijk is dat je zelf onderzoek hebt gedaan naar Tron om te bepalen of je wel of niet moet investeren Tron.

Bekijk hiervoor o.a. de volgende zaken:

Op basis van de informatie van deze bronnen kun je erachter komen of er überhaupt nog gewerkt wordt aan het project en mogelijk toekomstige plannen.