Ethereum kopen met Ideal

 

Koop direct Ethereum met iDeal

Bitvavo is de goedkoopste exchange van NL. Registreer nu en ontvang vandaag €10 gratis crypto + €10.000 gratis handelen.

Wil je zo snel, simpel en natuurlijk zo goedkoop mogelijk Ethereum kopen met Ideal? Dan ben je aan het juiste adres. CryptoUniversity.nl helpt jouw op weg naar een solide investering. Naast uitleg over Ether kopen met Ideal vind je hier informatie over de koers en de prijs, informatie over wallets en de beste exchange platformen. De kans is echter groot dat als je op deze pagina bent beland dat je niet precies weet wat bovenstaande termen betekenen.

Dat geeft helemaal niets!

We zullen echter bij het begin beginnen. De belangrijkste vraag die we in dit artikel zullen behandelen is; Hoe kan je Ethereum kopen met Ideal?

ethereum kopen met ideal

Ethereum kopen met Ideal

Wanneer je Ethereum gaat kopen dien je deze direct naar een rekening te sturen, ook wel een Ethereum wallet genoemd. Het opzetten van zo een rekening was vroeger erg lastig, maar tegenwoordig wordt dit automatisch voor je aangemaakt. Voor Nederlanders is het zeer eenvoudig om Ether te kopen met Ideal:

 1. Registreer een account bij Bitvavo (ontvang tijdelijk €20 gratis + €10.000 gratis handelen)
 2. Voer je echte gegevens in, je e-mailadres en een wachtwoord en klik op Registreren
 3. Log na het bevestigen van je e-mail in bij Bitvavo
 4. Stort tegoed in je account door op Tegoed Storten te klikken
 5. Kies een betaalmethode (bijvoorbeeld iDEAL) naar keuze en klik op Doorgaan
 6. Klik via het dashboard op Ethereum en geef aan hoeveel Ether je wilt investeren
 7. Klik op Ethereum Kopen en je order wordt doorgevoerd

Zo simpel is het, binnen 10 minuten is het mogelijk om zelf Ethereum te kopen met Ideal. Je hoeft hier helemaal geen technische achtergrond voor te hebben. Wel willen we je waarschuwen dat je nooit meer moet investeren dan je bereid bent te verliezen.

Ether kopen met Ideal regulatie

Partijen die Ethereum met Ideal willen aanbieden met een bewaarportemonnee moeten zich registreren bij De Nederlandsche Bank (DNB). Deze registratie gaat gepaard met strenge eisen waaraan zij zich moeten voldoen.

Een van deze eisen is een Know Your Customer procedure waarbij ze exact moeten weten wie hun klanten zijn. Als je dus Ethereum wil kopen met Ideal dan zal je een ID verificatie moeten uitvoeren.

Waar moet je op letten?

Je kan verschillende redenen hebben om in te stappen binnen deze technologie. Misschien zie je het als een lange termijn investering en wil je deze de komende 2 of 3 jaar laten staan. Het kan ook zo zijn dat je langzamerhand in andere crypto’s wil investeren. Op deze manier kan je heel erg veel geld verdienen in korte periodes. Zo hebben wij met ons eigen portefeuille meer dan 70% rendement gemaakt in de afgelopen 2 maanden. Dit moet je alleen doen als je weet wat je aan het doen bent. Als je puur op intuïtie afgaat of op geruchten van vrienden dan is het niets anders dan gokken. Zorg daarom dat je veel tijd investeert in het lezen van discussie websites en de tijdschema’s van verschillende currencies.

De volgende vragen moet je jezelf stellen bij het inkopen in een cryptovaluta;

 • Heeft de munt een waardevolle en unieke functie die anderen niet hebben?
 • Hebben ze al een samenwerking met een groot bedrijf?
 • Is blockchain echt nodig voor wat ze willen doen?
 • Zitten er grote gaten in hun roadmap?

De antwoorden hierop bepalen de potentie van een munt. Is dit te technisch voor je en wil je je vingers hier niet aan branden? Schrijf je dan in voor onze abonnementsdienst. Hierin doen wij al het werk voor jou en krijg je elke maand 6 tips binnen voor crypto’s om in die maand te investeren.

Meer vragen over Ethereum kopen met Ideal? Vraag het onze supportdesk rechtsonder!