Bitcoin Cash kopen

Wil jij gaan investeren in de cryptocurrency Bitcoin Cash? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij laten jou zien waar je deze crypto goedkoop en tegen een zo laag mogelijke fee kan aanschaffen. Technische kennis is niet noodzakelijk, want wij leggen stap voor stap uit hoe je Bitcoin Cash kopen moet. Wij adviseren om voor aankoop voldoende onderzoek te doen naar deze munt. Bestudeer deze pagina als je meer over Bitcoin Cash wil weten.

Koop direct Bitcoin Cash met iDeal

Bitcoin Cash kopen tegen de laagste prijs

Bitcoin Cash kopen met iDEALEr zijn tientallen plekken waar je Bitcoin Cash kopen kan, maar het grootste verschil tussen de aanbieders zijn de kosten. Wij vinden het belangrijk dat je zo min mogelijk handelskosten betaalt, zodat je meer BCH voor je euro krijgt. Wij adviseren om de exchange Bitvavo te gebruiken, zij zijn vrijwel altijd de goedkoopste aanbieder. Voor iedere transactie wordt hier maximaal 0.25% handelskosten gerekend. Hieronder hebben wij een live widget geplaatst die realtime alle Bitcoin Cash prijzen vergelijkt. Op die manier kun je verifiëren welke broker op dit moment het goedkoopst is.

Stappenplan Bitcoin Cash kopen bij Bitvavo

Staat Bitvavo bovenaan? Dan zijn zij nog steeds de goedkoopste broker. Volg onderstaande stappenplan om snel Bitcoin Cash aan te schaffen:

 1. Registreer een account bij Bitvavo (ontvang tijdelijk €20 gratis + €10.000 gratis handelen)
 2. Voer je echte gegevens in, je e-mailadres en een wachtwoord en klik op Registreren
 3. Log na het bevestigen van je e-mail in bij Bitvavo
 4. Stort tegoed in je account door op Tegoed Storten te klikken
 5. Kies een betaalmethode (bijvoorbeeld iDEAL) naar keuze en klik op Doorgaan
 6. Klik via het dashboard op Bitcoin Cash en geef aan hoeveel BCH je wilt investeren
 7. Klik op Bitcoin Cash Kopen en je order wordt doorgevoerd

Na het klikken wordt je order direct doorgevoerd en zijn de BCH bijgeschreven in je account. Dit proces kun je herhalen voor de tientallen andere coins die aangeboden wordt door Bitvavo.

Koop direct Bitcoin Cash met iDeal

Rekenvoorbeeld beleggen in Bitcoin Cash

Als je denkt dat de kosten niet zo veel uitmaken, dan heb je het goed mis. Ook bij kleinere investeringen kunnen de kosten snel oplopen. In dit rekenvoorbeeld laten wij zien hoeveel kosten er gerekend worden bij Bitcoin Cash kopen. Je moet rekening houden met de volgende kosten:

 • Transactiekosten
 • Handelskosten en spreads
 • Blockchainkosten

De meeste brokers tonen de handelskosten niet duidelijk tijdens een transactie, Bitvavo doet dit wel. In dit voorbeeld gaan we Bitcoin Cash met iDEAL kopen bij Bitvavo en bij BTC Direct.

Stel je registreert een nieuw account en je wilt voor € 100 BCH kopen. Dan betaal je € 0,25 aan handelskosten en ontvang je € 99,75 aan BCH. Bij BTC Direct waar je 3% fee betaalt, zou je voor dezelfde transactie € 3 betalen. Ook betaal je daar € 0,99 voor een iDEAL transactie. Dit betekent dat je hier slechts € 96,01 aan BCH ontvangt.

Bitvavo maakt het nog interessanter met de speciale actie. Iedere nieuwe gebruiker mag de eerste € 1000 gratis verhandelen. Deze actie is zeven dagen na registratie geldig. Dit betekent dat je voor bovenstaande transactie 0% fee zou betalen en € 100 aan BCH zou krijgen.

Gratis € 10
Bitvavo Logo
€ 10 gratis crypto + € 10.000 gratis handelen
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een...Show More
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Waarom zou je investeren in Bitcoin Cash?

Dit is natuurlijk een persoonlijke kwestie en is gebaseerd op het onderzoek dat jij hebt gedaan. In de crypto wereld zijn er twee kampen, de Bitcoin kamp en de Bitcoin Cash kamp. Voor deze groepen is er maar 1 winnaar, en ze kunnen het andere kamp niet luchten. Wij adviseren in ieder geval om goed onderzoek te doen naar de munt en op die manier er achter te komen of Bitcoin Cash kopen een goed idee is. Wij hebben nog een aantal voor- en nadelen van BCH opgesomd om het makkelijker te maken.

Voordelen Bitcoin Cash

 • Goedkoper en sneller dan Bitcoin
 • Schaalbaarder dan Bitcoin
 • Grotere blokgrootte dan Bitcoin

Nadelen Bitcoin Cash

 • Weinig adoptie door de markt
 • Er wordt minder gemined op het netwerk, waardoor het minder veilig is
 • Minder handelsparen op exchanges

Wegen de voordelen op tegenover de nadelen dan kun je gaan kijken naar het aanschaffen van Bitcoin Cash. Als je denkt dat BTC toch een betere investering is dan kun je beter Bitcoin kopen. Ben je er nog niet helemaal uit? Doe dan meer onderzoek naar deze cryptocurrency. Bekijk onze uitgebreide Bitcoin Cash review.