Bybit Review

Bybit reviewAls je wil gaan beginnen met crypto is het vinden van een solide crypto exchange om je trades te beheren niet altijd even makkelijk. Maar, heb je ooit stilgestaan bij Bybit? Deze naam zingt al een tijdje rond in de handelswereld, en met goede reden.

Bybit springt eruit dankzij de combinatie van geavanceerde handelstools en robuuste veiligheidsprotocollen. Het is niet zomaar een platform, het is een plek waar zowel beginnende als ervaren traders zich thuis voelen. De kosten zijn transparant, dus geen verrassingen daar. En wat betreft veiligheid? Bybit heeft al bewezen dat het je gegevens en tegoeden beschermt alsof het hun eigen zijn.

Ontdek in deze Bybit review alles over deze crypto exchange. We zullen samen de functies verkennen, de kostenstructuur analyseren en bovenal, ontdekken of dit platform echt zijn beloften nakomt. Want laten we eerlijk zijn, in een wereld vol beloftes wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt voor jouw hard verdiende geld.

Registreer nu en ontvang 10% korting, $40 starttegoed en tot $30k bonus

Je ontvangt 10% korting op de fees, tot wel 30.000 USDT aan bonussen en $40 na storting van $100 via CryptoUniversity.nl

Waarom kiezen voor Bybit?

 • 16 miljoen handelaren wereldwijd
 • Zeer lage kosten van 0.10% per transactie (+90 dagen 10% korting op fees)
 • $40 gratis tegoed als je $400 stort of $20 als je minimaal $100 stort
 • Samenwerking met SATOS (verwerkt iDEAL betalingen en houdt crypto tegoeden)
 • Meer dan 800 verschillende munten
 • Bybit Earn voor staking rewards
 • Bybit Debit Card voor crypto uitgaven

Als je op zoek bent naar een platform dat zowel betrouwbaarheid als gebruiksgemak biedt, dan schittert Bybit. Hun kostenstructuur is zeer competitief, met een tarief van slechts 0,10%. Hierdoor behoud je een groter deel van je winst. Bij Bybit ontvang je ook nog eens 10% extra korting met de promo code én door meer te handelen.

$40 gratis
ByBit Korting
$40 gratis na storting en 10% korting op handelskosten
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten...Show More
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten. Daarnaast ontvang je ook nog de standaard dollar bonussen (tot wel $30k). Show Less

Wat Bybit bijzonder maakt, is de snelheid en eenvoud waarmee je aan de slag kunt. Dankzij betaalopties zoals iDeal en Bancontact kun je moeiteloos geld storten, waardoor je meteen kunt beginnen met handelen.

Veiligheid is cruciaal, en hier scoort Bybit ook hoog, vooral dankzij hun samenwerking met SATOS, die DNB geregistreerd is. Deze samenwerking biedt een extra laag van bescherming voor je stortingen en opnames, zodat je met vertrouwen je handelsactiviteiten kunt voortzetten.

Let op: Futures handel is uitgeschakeld voor Nederlandse bezoekers. Dit is niet te omzeilen, vandaar dat wij hier niets over hebben beschreven in deze Bybit review.

Bybit website

Het aanbod van Bybit

Als je nieuwsgierig bent naar de wereld van crypto handel, dan is Bybit jouw platform. Waarom? Omdat ze een indrukwekkend assortiment hebben van meer dan 800 verschillende crypto ‘s. En dit zijn niet zomaar wat munten; je vindt er grote namen als Bitcoin en Ethereum, maar ook de kleinere pareltjes die misschien nog niet op je radar staan.

Voor diegenen die een stap verder willen gaan, heeft Bybit nog meer in petto. Naast traditionele spothandel bieden zij meer financiële diensten. Zo kan je met Bybit Earn rente verdienen over je crypto, met Copy Trading kan je de beste traders kopiëren en met de ByBit Card kan je je crypto uitgeven bij miljoenen winkels.

Handleiding: Hoe koop je cryptocurrency bij Bybit?

 1. Account Aanmaken
   • Bezoek de Bybit-website.
   • Kies voor de optie om een nieuw account te maken.
   • Voer je naam, e-mailadres of mobiel nummer in.
   • Controleer je mailbox: je krijgt een bevestigingsmail van Bybit.
   • Klik op de link in de bevestigingsmail om je account te activeren.
 1. Inloggen op Bybit
  • Ga naar de inlogpagina van Bybit.
  • Voer je e-mailadres of mobiele nummer en je wachtwoord in.
  • Klik op ‘Inloggen’.
 1. Geld stortenBybit euro storten
  • Na het inloggen, klik op ‘Koop crypto’ aan de bovenkant van je scherm en kies voor ‘Geld storten.
  • Hier kan je kiezen voor iDEAL, Bancontact of SEPA overschrijving. Alle betalingen voor Nederlanders worden uitgevoerd door SATOS.
 1. Aankoopproces
  • Als je euro’s gestort hebt klik je op ‘Koop crypto’ en klik je op ‘Kopen met een klik’.
  • Bovenin selecteer je je euro.
  • Onderin selecteer je welke crypto je wil kopen.
 1. Ontvang je Cryptocurrency
  • Zodra je betaling is verwerkt, worden de cryptomunten toegevoegd aan je Bybit-wallet.
  • Gefeliciteerd, je hebt nu officieel cryptocurrency gekocht bij Bybit!
$40 gratis
ByBit Korting
$40 gratis na storting en 10% korting op handelskosten
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten...Show More
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten. Daarnaast ontvang je ook nog de standaard dollar bonussen (tot wel $30k). Show Less

Handleiding cryptocurrency verkopen en uitbetalen in euro’s

De tijden veranderen en Bybit gaat goed met die veranderingen mee. Waar je vroeger nog je cryptocurrency moest overzetten naar platforms zoals Bitvavo om ze in euro’s uit te laten betalen, is dit nu een stuk eenvoudiger geworden. Dankzij een samenwerking tussen Bybit en SATOS kun je nu rechtstreeks vanuit je Bybit-account je munten verkopen en het bedrag in euro’s laten uitbetalen. Hier is hoe je dat doet:

 1. Inloggen op Bybit. Begin bij het begin: log in op je Bybit-account.
 2. Navigeer naar ‘Balans’. Eenmaal ingelogd, ga je naar de ‘Balans’-pagina. Hier zie je een overzicht van alle cryptocurrencies die je bezit.
 3. Selecteer je cryptocurrency. Kies de digitale munt die je wilt verkopen.
 4. Verkoop je coins. Klik op ‘Verkopen’ en voer het aantal in dat je wilt verkopen. Controleer altijd goed of je de juiste hoeveelheid hebt ingevoerd.
 5. Uitbetalen in euro’s via SATOS. Nadat je de verkoop hebt bevestigd, krijg je de optie om je opbrengst direct in euro’s uit te laten betalen dankzij de samenwerking met SATOS. Volg de stappen op het scherm om het proces te voltooien.
 6. Transactie bevestigen. Zorg dat je alle details nog eens controleert en bevestig vervolgens de transactie.

En dat is het! Geen tussenstappen meer, geen gedoe met andere platforms. Gewoon een eenvoudige en directe manier om je cryptocurrency te verkopen en je winst in euro’s op je bankrekening te krijgen.

Bybit Copy Trading

Bybit introduceert iets waarmee je je handelsavontuur een nieuwe draai kunt geven: Copy Trading. Ben je een beginnende handelaar die de touwtjes nog moet leren? Bybit biedt je de kans om direct te leren van de experts.

Met Bybit Copy Trading volg en kopieer je eenvoudig de bewegingen van ervaren handelaren. Het idee? Profiteren van hun expertise zonder zelf al het denkwerk te doen. Je kunt het zien als een soort snelkoppeling naar succes in de cryptomarkt. Maar, zoals vaak, komt kwaliteit met kosten. Er zijn kosten verbonden aan het kopiëren van een transactie, die direct van je account worden afgetrokken. Maar bedenk wel: investeren in slim handelen kan de moeite waard zijn. Bybit meldt zelfs een hoog slagingspercentage met deze functie.

Houd er rekening mee dat de slagingspercentage eenvoudig te manipuleren is door handelaren door de trades niet te sluiten. Een trade met verlies die niet wordt afgesloten is simpelweg (nog) geen verlies. Daar moeten we eerlijk in zijn in deze Bybit review.

Samengevat, als je nieuw bent in trading of gewoon een helpende hand nodig hebt, kan Bybit Copy Trading de assistent zijn die je zoekt. Let wel op de kosten: je betaalt een percentage van je winst, tussen de 10% en 15%, plus de transactiekosten voor elke trade.

Bybit Copy Trading

Bybit Kosten en Fees

Handelen draait om winst maken, en de kosten en fees die je betaalt zijn belangrijk voor je eindresultaat. Dus, wat kun je verwachten qua kosten bij Bybit?

In een notendop: Bybit is geliefd vanwege zijn concurrerende tarieven. Voor spot trading betaal je 0,1% aan transactiekosten, of je nu een maker of taker bent. Hier kan je nog extra korting op krijg door de 10% korting referral code en door meer te handelen. Een groot voordeel: er zijn geen kosten verbonden aan stortingen of opnames.

Dit maakt hen voordelig in vergelijking met andere marktleiders, zoals KuCoin en Bitget. Actieve handelaren hebben nog een extra voordeel, omdat ze kortingen kunnen krijgen afhankelijk van hun handelsvolume.

Wil je een gedetailleerd overzicht? Dat kan! Het staat allemaal duidelijk beschreven op de Bybit-website. Neem gerust een kijkje en laat jezelf goed informeren voordat je begint.

Bybit app

Voor wie altijd op de hoogte wil zijn van crypto-ontwikkelingen, biedt de Bybit app dé oplossing. Deze handelsapp maakt kopen en verkopen van bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum simpel. Zelfs als je nieuw bent in de cryptowereld, wijst de intuïtieve interface je de weg.

De echte kracht van de Bybit app? Een combinatie van gebruiksgemak en uitgebreide functies. Zo heb je altijd actuele marktinformatie binnen handbereik, waar je ook bent. En qua kosten? Bybit houdt die aantrekkelijk laag.

Is Bybit betrouwbaar en veilig?

In de wereld van crypto is veiligheid een hot topic, en terecht. Dus laten we eens kijken hoe Bybit scoort op betrouwbaarheid en veiligheid. Een eerste bron van informatie is vaak Trustpilot, en hier krijgt Bybit overwegend positieve reacties. Dat is een goed teken.

Op het vlak van beveiliging pakt Bybit het grondig aan. Ze beweren een drielaags beveiligingssysteem te hebben om je activa veilig te houden. Dat getuigt van een actieve aanpak om de risico’s voor gebruikers te minimaliseren. Een ander goed teken is dat in het verleden nog geen Bybit hack is geweest.

Het aanmelden en de verificatie gaan snel en soepel, wat het gebruikersgemak ten goede komt. Dus, ja, Bybit wordt beschouwd als robuust en betrouwbaar. Maar vergeet niet: er zijn ook andere opties. De kosten en fees kunnen variëren, dus het loont om je huiswerk te doen voordat je in zee gaat met een platform.

$40 gratis
ByBit Korting
$40 gratis na storting en 10% korting op handelskosten
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten...Show More
Ontvang met code: 2950 nu $40 dollar gratis en 10% korting op alle handelskosten. Daarnaast ontvang je ook nog de standaard dollar bonussen (tot wel $30k). Show Less

Conclusie Bybit review

Bybit heeft zich gevestigd als een vooraanstaand platform in de wereld van cryptocurrency-derivatenhandel. In Nederland mag Bybit deze derivaten niet aanbieden en heeft het daarom uitgeschakeld.

Ondanks enkele bedenkingen van gebruikers, staat Bybit zijn mannetje met solide beveiligingsmaatregelen en een track record van continue beschikbaarheid zonder onderbrekingen.

Dankzij een breed scala aan geavanceerde handelsopties is Bybit meer dan geschikt voor zowel beginnende als ervaren handelaren die de diepte van de cryptomarkt willen verkennen. Kortom, voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en krachtig handelsplatform, is Bybit zeker het overwegen waard.

Veelgestelde Bybit review vragen

Wat is Bybit?

Bybit is een crypto exchange met meer dan 800 verschillende munten en 16 miljoen gebruikers wereldwijd. Van origine een derivatenplatform, maar biedt in Nederland enkel spottrading aan.

Kan je storten met iDEAL, Bancontact en bankoverschrijving?

Ja, dankzij de samenwerking met SATOS (die alle fondsen beheert en transacties verwerkt) kan Bybit iDEAL en bankoverschrijving aanbieden.

Wat zijn de Bybit kosten?

Bybit vraagt 0.10% per transactie voor spothandel. Je krijgt hier nog eens 10% extra korting bovenop.

Is Bybit legaal in Nederland?

Bybit heeft zelf geen registratie bij De Nederlandsche Bank, maar de partner SATOS wel.