Gratis Bitcoin

Wist je dat het mogelijk is om gratis Bitcoin te verdienen om het internet? De meest gebruikte methode hiervoor zijn Bitcoin faucets. Dit zijn websites waar je om de zoveel minuten gratis Bitcoin kan claimen. Het gaat hier om een hele kleine hoeveelheid Bitcoin, wat na verloop van tijd aardig kan oplopen. De websites verdienen geld door advertenties te tonen, en delen een gedeelte van de advertentie inkomsten met jou in de vorm van Bitcoin.

Wij hebben een overzicht gemaakt van bedrijven waar je gratis Bitcoin kan verdienen of krijgen.

#1 Welkomstpromoties

Crypto exchanges willen maar al te graag dat je bij hun handelt, en ze geven hier zelfs gratis Bitcoin of crypto voor weg. We hebben een klein overzichtje gemaakt van exchanges die gratis Bitcoin weggeven. Bij sommige moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.

  • Bitvavo (registreer hier): Geeft €20 aan Bitcoin (of andere crypto) na een storting van 10 euro.
  • Coinmerce (registreer hier): Geeft €10 aan crypto (€5 aan Bitcoin en €5 aan Ethereum) na een succesvolle KYC.
  • Bybit (registreer hier): Geeft 20 USDT na een storting van minimaal $100 (euro of crypto) of 40 USDT na een storting van minimaal $400.
  • OKX (registreer hier): Tijdelijke promotie voor Nederlanders waarmee je tot €50 aan Bitcoin kan verdienen.

Zoals je ziet moet je bij enkele bedrijven een storting verrichten, maar de hoeveelheid gratis Bitcoin is vaak lekker meegenomen. Dit zijn exclusieve acties en alleen geldig wanneer je onze link gebruikt.

#2 Cointiply

Cointiply BonusBij Cointiply heb je meerdere mogelijkheden om gratis Bitcoin te verdienen. Denk hierbij aan video’s bekijken, enquêtes invullen en kleine opdrachten uitvoeren zoals apps installeren. Wil je liever BTC verdienen door vrijwel niets te doen dan kan dat ook. Ieder uur kun je coins winnen via de Bitcoin faucet. Hoe actiever je bent, hoe meer bonus je krijgt.

Je kunt je BTC opnemen vanaf 35 000 Coins.

Registreer hier een account bij Cointiply

#3 FreeBitcoin

FreeBitcoin is één van de bekendste faucets, waar je meer kan doen dan alleen om het uur BTC te claimen. Je kan ook gratis Bitcoin verdienen door mee te doen met de loterijen of te gokken. Sinds kort is het zelfs mogelijk om een Lamborghini en andere leuke prijzen te winnen.

Registreer hier een account bij FreeBitcoin

Hoe kan het dat deze websites gratis Bitcoin weggeven?

Te mooi om waar te zijn zul je denken, maar deze bedrijven maken alsnog winst op ons. Het verdienmodel zit hem in de adverteerders. Cointiply bijvoorbeeld laat je verschillende opdrachten doen waarvoor zij advertentiegeld ontvangen van de adverteerder. Stel jij vult een enquête in, dan ontvangt Cointiply hiervoor bijvoorbeeld € 0,30. Cointiply geeft jou vervolgens € 0,15 in BTC en houdt zelf € 0,15 (de exacte verdeling is niet bekend en verschilt per opdracht). De bedrijven delen dus een gedeelte van de advertentie inkomsten met jou.

Er zijn toch veel meer websites waar je kosteloos Bitcoin kan verdienen?

Dat klopt, wij tonen slechts een fractie van alle websites. De meeste andere websites tonen zeer veel en gevaarlijke advertenties. Het is bij alle faucets verplicht om je adblocker uit te schakelen, waardoor alle advertenties kan zien. De websites in ons gratis Bitcoin overzicht zijn legitiem en hebben een goede reputatie opgebouwd. Ze tonen redelijk weinig advertenties, waardoor je de website nog enigszins normaal kan bezoeken. Daarbij hebben we zelf getest dat deze websites uitbetalen.

Daarnaast is een life cycle van een Bitcoin faucet vaak niet lang en verdwijnen ze na enige tijd weer. De getoonde websites zijn al jaren online.

Ons advies is om niet op de banners te klikken en alsnog een goede virusscanner op je computer te installeren.

Ga ik hier veel Bitcoin mee verdienen?

Helaas moeten wij je teleurstellen. Veel Bitcoin ga je hier niet mee verdienen, maar je kan er wel een leuk zakcentje mee verdienen. Sommige opdrachten leveren redelijk veel punten om, waardoor je in één keer een hoop BTC kan verdienen. Als je verwacht dat de Bitcoin koers in de toekomst gaat stijgen, dan wordt je verdiende BTC ook meer waard.

Alternatieve methode voor gratis Bitcoin

Als je eenmaal voldoende BTC hebt verdiend, en voldoet aan de minimale eisen om uitbetaald te worden dan kun je denken aan crypto spelletjes. Via de goksite Bitcasino wordt je eerste storting verdubbeld en kun je dit gebruiken om crypto spelletjes te spelen. Dit bedrijf is volledig gereguleerd en hier kan je meer dan 2000 spelletjes spelen. Let op: dit is gokken met je geld en is alleen voor personen van 18 jaar of ouder.

Een andere manier om gratis Bitcoin te verdienen is via Coinbase Earn. Je ontvangt niet alleen € 8,94 wanneer je € 89,41 of meer op Coinbase koopt of verkoopt, maar je kunt ook gratis Stellar en andere coins verdienen. Hiervoor is het wel verplicht om de verificaties van Coinbase door te lopen.

Hoe werkt Coinbase earn

Is het echt mogelijk om gratis Bitcoin te verdienen op het internet?

Ja, het is mogelijk om gratis Bitcoin te verdienen via verschillende methoden zoals Bitcoin faucets, welkomstpromoties bij crypto exchanges, en het uitvoeren van kleine opdrachten of enquêtes.

Wat zijn Bitcoin faucets?

Bitcoin faucets zijn websites die een kleine hoeveelheid Bitcoin weggeven op regelmatige tijdstippen. Gebruikers kunnen deze Bitcoin claimen door bepaalde taken uit te voeren of simpelweg door de website te bezoeken.

Hoe verdienen deze websites geld?

Deze websites verdienen geld door advertenties te tonen. Ze ontvangen betalingen van adverteerders en delen een deel van deze inkomsten met gebruikers in de vorm van Bitcoin.

Welke websites bieden gratis Bitcoin aan?

Bitvavo: Geeft €20 aan Bitcoin na een storting van €10.
Coinmerce: Geeft €10 aan crypto na een succesvolle KYC.
Bybit: Geeft 20 USDT na een storting van minimaal $100 of 40 USDT na een storting van minimaal $400.
Cointiply: Biedt meerdere manieren om gratis Bitcoin te verdienen, zoals het bekijken van video's en het invullen van enquêtes.
FreeBitcoin: Biedt naast het claimen van Bitcoin ook mogelijkheden om deel te nemen aan loterijen.

Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van Bitcoin faucets?

Ja, het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van Bitcoin faucets. Veel van deze sites tonen advertenties die mogelijk schadelijk kunnen zijn. Het is aanbevolen om een goede virusscanner te gebruiken en niet op advertenties te klikken.

Hoeveel Bitcoin kan ik verdienen met deze methoden?

Hoewel je geen grote hoeveelheden Bitcoin zult verdienen, kunnen deze methoden een leuk zakcentje opleveren. De hoeveelheid hangt af van hoe actief je bent en de specifieke voorwaarden van elke website.