Bitvavo Affiliate Code

Ben je nieuw bij Bitvavo en wil je starten met een interessante welkomstkorting? Als partner van Bitvavo hebben wij een interessante Bitvavo affiliate code, waarmee je 10 euro gratis cryptotegoed ontvangt en 10 000 euro gratis mag handelen.

De affiliatecode in 2023 is: 431F1F.

10 euro gratis
Bitvavo Logo
Bitvavo affiliate code voor 20 euro gratis
Gebruik de Bitvavo affiliate code en ontvang 10 euro welkomstbonus en handel de eerste...Show More
Gebruik de Bitvavo affiliate code en ontvang 10 euro welkomstbonus en handel de eerste 10000 euro gratis. Show Less

Bitvavo Affiliate Code (app)Met deze code mag je 10 000 euro gratis handelen via de Bitvavo exchange. Hier zitten uiteraard wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo kan je niet met terugwerkende kracht de affiliate code toepassen op je account. Je moet het tijdens je registratie hebben geactiveerd.

Verder is de welkomstbonus tot en met 7 dagen na de registratie actief. Daarna vervalt de bonus. Houd er rekening mee dat je binnen deze periode ook je ID-verificatie moet hebben voltooid. Deze bonus blijft geldig in het jaar 2023, en wordt waarschijnlijk verlengd in 2024. Tegen die tijd zullen we de pagina bijwerken.

Hoe werkt de 10 euro welkomstbonus?

Bitvavo affiliatecodeDe werking van de welkomstbonus met de affiliate code is heel simpel. Na het registreren en uitvoeren van een verificatie wordt er gevraagd om minimaal 1 euro te storten. Na deze storting ontvang je direct 10 euro extra om te besteden aan alle crypto’s die aangeboden worden. Je kan ook kiezen om bijvoorbeeld een gedeelte in Bitcoin te investeren en een gedeelte in Dogecoin.

Dus stort je 10 euro dan ontvang je 10 euro extra om te besteden aan alle crypto’s op het platform (20 euro in totaal).

Daarnaast berekent iedere crypto exchange handelskosten door aan haar klanten over iedere trade. Dit is vaak een percentage over het totaalbedrag, dat varieert op basis van je handelsvolume. Bij Bitvavo is dit maximaal 0.25%, wat Bitvavo de goedkoopste Nederlandse exchange maakt.

Door gebruik te maken van de welkomstbonus mag jij de eerste 7 dagen tot en met 10 000 euro commissievrij verhandelen. Dat houdt in dat je geen commissie betaalt over dit bedrag, iets waar je normaliter maximaal 0.25% over zou moeten betalen.

Dus als je de volledige €10 000 euro commissievrij handelen verbruikt, heb je een korting van € 25.

Houd er rekening mee dat de spread (welke inzichtelijk wordt gemaakt bij iedere trade) niet onder de commissie valt. Er kan dus altijd sprake zijn van een spread, vaak is de spread bij kleine coins groter.

Kortom, met de Bitvavo affiliate code 431F1F ontvang je 10 euro gratis crypto en mag je €10.000 commissievrij handelen.

Hoe activeer ik de Bitvavo affiliate code?

De activatie van de code is eenvoudig, en hiervoor kan je onze code gebruiken. Door het gebruiken van deze code ondersteun jij deze blog, aangezien wij 15% van jouw handelskosten ontvangen. In ruil hiervoor krijg jij de welkomstbonus (het kost je dus niets).

  1. Installeer de app op je smartphone.
  2. Meld je aan en vul je gegevens in.
  3. Voer de code 431F1F in bij Affiliate Code.
  4. Rond je registratie af.

De welkomstbonus wordt vervolgens automatisch toegepast.

Waar vind ik mijn eigen affiliatecode?

Je kan zelf overigens ook je Bitvavo affiliate code delen. Je kan je eigen Bitvavo affiliatecode vinden in de app of op de desktop versie van de website. Ga naar de vrienden uitnodigen pagina om jouw eigen code op te halen. Je mag de code in de comments delen, zodat jij ook 15% commissie kan ontvangen.

Dit betekent overigens ook dat wanneer jij onze code gebruikt, dat wij hier een commissie voor ontvangen. Houd er rekening mee dat je 10 euro bonus en €10.000 gratis handelen niet ontvangt zonder een code. De gebruiker van de Bitvavo affiliatecode ontvangt een bonus en wij een kleine commissie.

Vragen over de Bitvavo affiliate code

Wat is de Bitvavo affiliate code?

De affiliate code voor de Bitvavo app is: 431F1F

Ontvang ik een bonus met deze code?

Ja, je ontvangt een welkomstbonus waarbij je 10 000 euro gratis mag verhandelen op de exchange. Dit betekent dus commissievrij handelen. Daarnaast ontvang je 10 euro gratis tegoed.

Wat zijn de voorwaarden?

De code is alleen geldig voor nieuwe gebruikers en geldt tot maximaal 7 dagen na registratie.