Bitvavo Affiliate Code

Ben je nieuw bij Bitvavo en wil je starten met een interessante welkomstkorting? Als partner van Bitvavo hebben wij een interessante Bitvavo affiliate code, waarmee je 20 euro gratis cryptotegoed ontvangt en 10 000 euro gratis mag handelen.

De affiliatecode in 2024 is: 431F1F.

10 euro gratis
Bitvavo Logo
Bitvavo affiliate code voor 10 euro gratis
Gebruik de Bitvavo affiliate code en ontvang 10 euro welkomstbonus en handel de eerste...Show More
Gebruik de Bitvavo affiliate code en ontvang 10 euro welkomstbonus en handel de eerste 10.000 euro gratis. Show Less

Bitvavo Affiliate Code (app)Met deze code mag je 10 000 euro gratis handelen via de Bitvavo exchange. Hier zitten uiteraard wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo kan je niet met terugwerkende kracht de affiliate code toepassen op je account. Je moet het tijdens je registratie hebben geactiveerd.

Verder is de welkomstbonus tot en met 7 dagen na de registratie actief. Daarna vervalt de bonus. Houd er rekening mee dat je binnen deze periode ook je ID-verificatie moet hebben voltooid. Deze bonus blijft geldig in het jaar 2024, dit is door Bitvavo bevestigd.

Hoe werkt de 20 euro welkomstbonus?

Bitvavo affiliatecodeDe werking van de welkomstbonus met de affiliate code is heel simpel. Na het registreren en uitvoeren van een verificatie wordt er gevraagd om minimaal 10 euro te storten. Na deze storting ontvang je direct 20 euro extra om te besteden aan alle crypto’s die aangeboden worden. Je kan ook kiezen om bijvoorbeeld een gedeelte in Bitcoin te investeren en een gedeelte in Dogecoin.

Dus stort je 10 euro dan ontvang je 20 euro extra om te besteden aan alle crypto’s op het platform (30 euro in totaal). Er zitten geen regels verbonden aan de 20 euro bonus. Je mag het verspreiden over meerdere crypto’s of investeren in 1 project. Let op, de minimale investering bij Bitvavo is €5. Je kan dus kiezen voor €5 aan Solana en €5 aan Render.

Daarnaast berekent iedere crypto exchange handelskosten door aan haar klanten over iedere trade. Dit is vaak een percentage over het totaalbedrag, dat varieert op basis van je handelsvolume. Bij Bitvavo is dit maximaal 0.25%, wat Bitvavo de goedkoopste Nederlandse exchange maakt.

Door gebruik te maken van de welkomstbonus mag jij de eerste 7 dagen tot en met 10 000 euro commissievrij verhandelen. Dat houdt in dat je geen commissie betaalt over dit bedrag, iets waar je normaliter maximaal 0.25% over zou moeten betalen.

Dus als je de volledige €10 000 euro commissievrij handelen verbruikt, heb je een korting van € 25.

Houd er rekening mee dat de spread (welke inzichtelijk wordt gemaakt bij iedere trade) niet onder de commissie valt. Er kan dus altijd sprake zijn van een spread, vaak is de spread bij kleine coins groter.

Kortom, met de Bitvavo affiliate code 431F1F ontvang je 20 euro gratis crypto in 2024 en mag je €10.000 commissievrij handelen.

Hoe activeer ik de Bitvavo affiliate code?

De activatie van de code is eenvoudig, en hiervoor kan je onze code gebruiken. Door het gebruiken van deze code ondersteun jij deze blog, aangezien wij 15% van jouw handelskosten ontvangen. In ruil hiervoor krijg jij de welkomstbonus (het kost je dus niets).

  1. Installeer de app op je smartphone.
  2. Meld je aan en vul je gegevens in.
  3. Voer de code 431F1F in bij Affiliate Code.
  4. Rond je registratie af.

De welkomstbonus wordt vervolgens automatisch toegepast.

De affiliate code is een uitstekende manier voor nieuwe gebruikers om kennis te maken met de wereld van cryptovaluta zonder direct grote bedragen te investeren. Door de lage instapdrempel en de mogelijkheid om commissievrij te handelen, biedt Bitvavo een aantrekkelijk platform voor zowel beginnende als ervaren crypto investeerders.

Waar vind ik mijn eigen affiliatecode?

Je kan zelf overigens ook je Bitvavo affiliate code delen. Je kan je eigen Bitvavo affiliatecode vinden in de app of op de desktop versie van de website. Ga naar de vrienden uitnodigen pagina om jouw eigen code op te halen. Je mag de code in de comments delen, zodat jij ook 15% commissie kan ontvangen.

Dit betekent overigens ook dat wanneer jij onze code gebruikt, dat wij hier een commissie voor ontvangen. Houd er rekening mee dat je 20 euro bonus en €10.000 gratis handelen niet ontvangt zonder een code. De gebruiker van de Bitvavo affiliatecode ontvangt een bonus en wij een kleine commissie.

Vragen over de Bitvavo affiliate code

Wat is de Bitvavo affiliate code?

De affiliate code voor de Bitvavo app is: 431F1F. Deze code is geldig in 2024.

Ontvang ik een bonus met deze code?

Ja, je ontvangt een welkomstbonus waarbij je 10 000 euro gratis mag verhandelen op de exchange. Dit betekent dus commissievrij handelen. Daarnaast ontvang je 20 euro gratis tegoed.

Wat zijn de voorwaarden?

De code is alleen geldig voor nieuwe gebruikers en geldt tot maximaal 7 dagen na registratie.

Hoe kan ik de Bitvavo affiliate code activeren?

Je kunt de code activeren door de volgende stappen te volgen:

Installeer de Bitvavo app op je smartphone.
Meld je aan en vul je gegevens in.
Voer de code 431F1F in bij het veld 'Affiliate Code'.
Rond je registratie af.
De welkomstbonus wordt daarna automatisch toegepast.

Hoe werkt de 20 euro welkomstbonus?

Na het registreren en uitvoeren van een verificatie wordt er gevraagd om minimaal 10 euro te storten. Na deze storting ontvang je direct 20 euro extra om te besteden aan alle crypto’s die aangeboden worden op het platform.

Wat zijn de handelskosten bij Bitvavo?

Bitvavo rekent maximaal 0.25% handelskosten, wat het een van de goedkoopste Nederlandse exchanges maakt.

Wat betekent commissievrij handelen tot 10.000 euro?

Dit betekent dat je over de eerste 10.000 euro die je verhandelt geen commissie betaalt. Normaal gesproken zou je maximaal 0.25% commissie over dit bedrag moeten betalen. Dit heeft dus een waarde van 25 euro.

Hoe vind ik mijn eigen Bitvavo affiliate code?

Je eigen Bitvavo affiliate code kun je vinden in de app of op de desktopversie van de website. Ga naar de 'vrienden uitnodigen' pagina om jouw eigen code op te halen.

Wat gebeurt er als ik de affiliate code van iemand anders gebruik?

Als je de affiliate code van iemand anders gebruikt, ontvangt die persoon een commissie. Jij ontvangt de welkomstbonus van 20 euro gratis tegoed en €10.000 gratis handelen. Houd er rekening mee dat de 20 euro bonus exclusief is voor enkele partners.

Kan ik de affiliate code ook delen met anderen?

Ja, je kunt je eigen affiliate code delen met anderen. Wanneer zij zich aanmelden met jouw code, ontvang jij 15% commissie over hun handelskosten.