Bitvavo App

Bitvavo bestaat al enkele jaren, maar de Nederlandse crypto-exchange weet zichzelf wel op de kaart te zetten. Bitvavo groeide uit tot één van de beste en bekendste exchanges van Europa.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De Nederlandse exchange weet zich te onderscheiden door een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden, maar ook gelijk lage kosten te rekenen.

Daarnaast beschikt Bitvavo over een eigen app, geschikt voor zowel de beginners als de ervaren crypto-handelaren. Hieronder hebben wij alle pluspunten, maar ook de nadelen van de Bitvavo op een rijtje gezet.

Betrouwbaarheid Bitvavo app

Bitvavo doet er alles aan om het platform veilig te houden. De juiste maatregelen zijn genomen en de gebruikers kunnen een twee factor authenticatie instellen. De cryptomunten worden opgeslagen in cold wallets, maar ook in hot wallets. Aangezien een groot aantal cryptocurrency in offline-wallets staan, is het voor hackers simpelweg onmogelijk om te kunnen hacken.

Daarnaast staan de munten opgeslagen op verschillende beveiligde locaties in Europa. Bij een eventueel faillissement ontvangen de gebruikers hun geld gewoon terug, aangezien alle inkomsten naar een speciaal opgerichte stichting gaan.

Ruime keuze aan cryptomunten

Bitvavo beschikt over een groot assortiment aan cryptomunten. Een klant heeft namelijk de keuze uit meer dan 200 verschillende cryptomunten. Het gaat dan niet alleen om Bitcoin, Ethereum en Dogecoin. Er zijn ook wat onbekendere munten verkrijgbaar, zoals 1inch, Aave en de Uniswap. Nogmaals, doe eerst research voordat je een onbekende cryptomunt koopt.

Lage kosten

De kosten zijn behoorlijk laag bij Bitvavo en dat kan het succes enigszins verklaren. De handelskosten zijn nooit en te nimmer hoger dan 0,25%. De percentages kunnen overigens nog veel lager uitvallen.

Geld storten kan bij Bitvavo met onder andere iDeal, creditcard en nog enkele andere betaalsystemen. Bitvavo is daarmee één van de weinige grote crypto-exchanges dat iDeal in de aanbieding heeft voor zijn klanten en dat is een enorm pluspunt.

Gratis handelen tot 10.000 euro en 10 euro bonus

Alle nieuwkomers bij de crypto-exchange krijgen de kans om zonder transactiekosten het platform te gaan ontdekken. Het grote voordeel daarvan is dat je tot 10.000 euro gratis kan handelen en geen transactiekosten hoeft te betalen. De winsten zijn in de beginfase dus echt voor de klant. Het gaat om een speciale actie voor nieuwe leden.

Zodra jij over de 10.000 euro bent gegaan dan zal je wel kosten moeten betalen, maar die zijn bij Bitvavo zeer minimaal. Vanzelfsprekend is deze actie ook beschikbaar voor klanten die de Bitvavo applicatie gebruiken.

Je activeert de promotie door hier te klikken of door de code CRYPTOUNIVERSITY te gebruiken tijdens registratie. Je ontvangt nu tijdelijk ook een bonus van 10 euro, deze wordt automatisch geactiveerd na een storting van 10 euro.

Nadelen van de Bitvavo app

Met de Bitvavo app heb je toegang tot meer dan 200 cryptomunten vanuit je broekzak, die te verhandelen zijn tegen zeer lage kosten. Storten kan eenvoudig via iDeal en uitbetalen kan via een IBAN bankoverschrijving.

De app heeft echter ook zijn limieten, zo kan je geen limietorders of stop losses plaatsen in de app. Hiervoor moet je naar de mobiele website. De website zelf werkt prima op je smartphone, maar het is natuurlijk jammer dat de geavanceerde exchange nog niet beschikbaar is in de app. We hebben wel gehoord dat ze hier keihard mee bezig zijn om dit te ontwikkelen. Even geduld dus.

Download de Bitvavo app

De app is beschikbaar in de verschillende app stores:

Vergeet niet om de code CRYPTOUNIVERSITY te gebruiken voor de gratis 10.000 euro handelen en 10 euro gratis tegoed!

Hoe kan ik de Bitvavo app downloaden?

De Bitvavo app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Je kunt de app downloaden in de respectievelijke app stores. Vergeet niet op de code CRYPTOUNIVERSITY te gebruiken voor de 10 euro bonus.

Wat zijn de voordelen van deze app?

Je kan overal en altijd meer dan 200 verschillende crypto's handelen, de koersen checken en je staking rewards in de gaten houden.

Wat zijn de kosten voor het handelen via Bitvavo?

De handelskosten bij Bitvavo zijn nooit hoger dan 0,25% en kunnen zelfs lager uitvallen. Geld storten kan via iDeal, creditcard en andere betaalsystemen.

Is er een promotiecode voor nieuwe gebruikers van de Bitvavo app?

Ja, nieuwe gebruikers kunnen de code CRYPTOUNIVERSITY gebruiken tijdens de registratie om te profiteren van de actie voor gratis handelen tot 10.000 euro en je krijgt een 10 euro crypto bonus.

Is de Bitvavo app betrouwbaar?

Bitvavo neemt uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Gebruikers kunnen twee-factor authenticatie instellen, en de cryptomunten worden opgeslagen in zowel cold als hot wallets, met de meeste in offline-wallets op verschillende beveiligde locaties in Europa.

Welke cryptomunten kan ik kopen via Bitvavo?

Bitvavo biedt een ruim assortiment van meer dan 200 verschillende cryptomunten, waaronder bekende zoals Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu, PEPE en Dogecoin, maar ook minder bekende munten zoals 1inch, Aave en Uniswap.

Zijn er beperkingen in de Bitvavo app?

Ja, in de app kun je geen limietorders of stop losses plaatsen. Hiervoor moet je naar de mobiele website van Bitvavo.

Kan ik geld storten en opnemen via de app?

Ja, je kunt eenvoudig geld storten via iDeal en uitbetalen via een IBAN bankoverschrijving met de Bitvavo app.