Hoe werkt de Bitvavo 10.000 euro gratis promotie?

De Bitvavo exchange is erg populair onder Nederlandse en Belgische crypto investeerders. Mede dankzij de lage handelskosten, makkelijk platform en eenvoudige betaalmethodes als iDEAL en Bancontact. Lees meer over deze exchange in onze Bitvavo review.

Voor nieuwe gebruikers heeft Bitvavo een 10.000 euro gratis handelen promotie, maar hoe werkt dit nou eigenlijk?

Bitvavo 10.000 euro gratis handelen uitgelegd

Allereerst moet de 10.000 euro gratis handelen bij Bitvavo worden geactiveerd. Dit doe je door op een partnerlink te klikken. Je kan die van ons gebruiken door hier te klikken of die van een andere partner. Wanneer je dus niet op zo’n link klikt, krijg je de bonus dus niet!

Activeer 10.000 euro gratis handelen bij Bitvavo

Je weet zeker dat je correct op een partnerlink hebt geklikt als je onderstaande melding krijgt. Je ontvangt nu tijdelijk 20 euro gratis crypto én €10.000 handelen zonder handelskosten. De 20 euro gratis crypto melding overschrijft die van de €10.000 zonder handelskosten.

Bitvavo 10k gratis verhandelen

Melding: Welkomstbonus: Verhandel € 10.000 zonder handelskosten.

Na het registeren van een account is je € 10.000 gratis handelen bij Bitvavo geactiveerd. Deze promotie blijft 7 dagen na registratie geldig. Om te kunnen handelen bij een platform dat iDEAL kan aanbieden is een ID-verificatie verplicht. Voer deze dus uit.

Na je ID-verificatie kan je direct beginnen met het storten van tegoeden en het handelen van crypto. Omdat je gebruik hebt gemaakt van de promotie, mag je via Bitvavo dus 10.000 euro aan crypto volledig gratis verhandelen. Normaliter zou je hier 0.25% aan transactiekosten over moeten betalen. Dit is dus erg mooi meegenomen en heeft een waarde van zo’n 25 euro.

Bij een crypto exchange betaal je altijd een percentage over iedere trade. Je wil deze kosten zo laag mogelijk houden, om zoveel mogelijk winsten te behalen. Het is dus verstandig om een broker of exchange te selecteren die lage handelskosten in rekening brengt. Let op: er zijn brokers actief die zelfs handelskosten van 2% in rekening brengen.

Hoe kan Bitvavo €10.000 gratis handelen aanbieden?

Dit is een promotie om meer klanten aan te trekken. Veel bedrijven geven een kleine korting of een gratis cadeau om nieuwe klanten aan te trekken. Vergelijk het met wanneer je een nieuwe energiecontract of internetabonnement afsluit.

Bitvavo legt dus geld toe om deze promotie aan te bieden. Er zitten namelijk hoge kosten verbonden aan het identificeren van klanten, onderhoud van het platform en verdere ontwikkeling.

Met deze promotie maak je kennis met het platform en ervaar je zelf of het platform bij jouw wensen past.