Coinmerce Uitnodigingscode

Crypto broker Coinmerce geeft iedere nieuwe gebruiker 10 euro aan credits om te investeren in een cryptocurrency naar keuze. Gebruik hiervoor de volgende Coinmerce uitnodigingscode.

Gratis € 10
Bitvavo Logo
€ 10 gratis crypto + € 10.000 gratis handelen
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een...Show More
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Let op: Coinmerce geeft geen 10 euro gratis crypto tegoed meer, maar Bitvavo wel! Claim dus direct je gratis crypto. De 20 euro gratis crypto is helaas verlopen.

Uiteraard geeft Coinmerce dit niet zomaar weg, het is een manier om meer klanten aan te trekken. Zo moet je een account registreren en de verificaties uitvoeren. Als je alles bij de hand hebt dan hoeft dit niet langer dan 5 minuten te duren. Dan ben je er helaas nog niet.

Om de 10 euro tegoed te ontvangen is het verplicht om een order te plaatsen van 100 euro of meer. Als je al van plan was om in crypto te investeren dan is dit natuurlijk een mooie deal om mee te beginnen. Na je aankoop worden de credits automatisch bijgeschreven in je Coinmerce account. De Coinmerce uitnodigingscode kan alleen gebruikt worden door nieuwe gebruikers.

Uitleg 10 euro gratis bij Coinmerce

10 gratis tegoed bij Coinmerce, waarom krijg je dat? De cryptomarkt is zeer competitief en iedere partij wil het liefst zo veel mogelijk klanten. Zo geeft sinds kort ook deze broker een interessante incentive weg met een Coinmerce uitnodigingscode. Beter te laat dan nooit zeggen wij maar!

Wat moet je doen voor het 10 euro gratis cryptotegoed. Allereerst moet er een uniek account worden aangemaakt door een nieuwe belegger. Dit kan door een nieuw e-mailadres te gebruiken. Iedere account moet geverifieerd worden, dit is vanwege de Nederlandse wet- en regelgeving. Bij Coinmerce omvat een volledige verificatie:

  • Identiteitsverficatie, dit kan middels een ID, paspoort of rijbewijs.
  • Selfie met opdracht, doe dit met je smartphone.
  • Bankverificatie, dit gebeurt middels een iDEAL betaling.

Dit proces gaat via Onfido en neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Het handigst is om dit via je mobiel te doen.

Na de verificatie kan je Bitcoin kopen of een andere crypto. Wanneer je dit hebt gedaan voor minimaal 100 euro dan krijg je automatisch je 10 euro tegoed bijgeschreven in je account in de vorm van Coinmerce Coins. Iedere munt heeft een standaard waarde van 1 euro.

Hoe voer je de Coinmerce Uitnodigingscode in?

Easy! De Coinmerce Uitnodigingscode kan alleen ingevoerd worden tijdens het registratieproces op de website. En dit doe je door deze pagina te bezoeken. De uitnodigingscode of referral code wordt dan automatisch ingevoerd.

Coinmerce Uitnodigingscode

Als de uitnodigingscode niet automatisch wordt ingevoerd, dan kan je deze handmatig invoeren in het “Heb je jouw unieke uitnodigingscode?” veld. Copy, paste, that’s it.

Coinmerce Uitnodigingscode FAQ

Wat is de Coinmerce Uitnodigingscode?

De Uitnodigingscode / referral code voor Coinmerce is: irOX7aWWiO

Welke bonus ontvang ik bij Coinmerce?

Je ontvangt 10 euro aan cryptotegoed. Dit mag je investeren in een crypto (of meerdere crypto's) naar keuze.

Hoelang is deze actie geldig?

Tot in ieder geval het einde van het jaar 2022.

Wat zijn de voorwaarden?

- Het moet een nieuwe gebruiker zijn
- De gebruiker moet alle verificatiestappen doorlopen en uitvoeren
- De gebruiker moet minimaal 100 euro aan crypto investeren