Bybit stopt gedeeltelijk in Nederland, vraag je Bybit crypto card aan tot 5 maart

Bybit stopt gedeeltelijk in Nederland, vraag je Bybit crypto card aan tot 5 maart

Cryptocurrency fans in Nederland staan voor een nieuwe uitdaging als gevolg van de steeds strengere regelgeving. Het betalen met crypto betaalpassen, een gemak dat velen zijn gaan waarderen, wordt ingewikkelder. Zeker na het stoppen van Binance, is er geen goede alternatief meer op de markt gekomen.

In het licht van deze ontwikkelingen heeft Bybit, een prominente speler op de markt van cryptocurrency exchanges, aangekondigd dat het zijn diensten in Nederland gedeeltelijk zal stopzetten. Echter, er is nog een kans voor nieuwe gebruikers om een gratis Bybit debit card aan te vragen, maar deze mogelijkheid eindigt op 5 maart 2024.

Vraag hier je Bybit debit card aan met 25 euro bonus.

De Bybit debit card staat gebruikers toe om bijna overal te betalen waar traditionele betaalpassen (lees: Mastercard) worden geaccepteerd, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die hun cryptocurrency willen gebruiken voor alledaagse aankopen.

Bybit card wordt niet stopgezet voor bestaande gebruikers

Bybit meldt op Twitter dat de Bybit card voor bestaande gebruikers niet zal worden stopgezet. Dat betekent dus dat als je je kaart nu aanvraagt, je het later nog gewoon kan gebruiken. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden of meer informatie vinden op de Bybit website. Nieuwe gebruikers ontvangen nu een bonus van 25 euro.

Let op: om de kaart nog te kunnen aanvragen moet de website taal op Engels staan.

Belangrijke data voor Bybit gebruikers in Nederland

  • Tot 5 maart 2024 zijn alle producten en diensten beschikbaar zoals gebruikers gewend zijn.
  • Vanaf 5 maart 2024 is het niet meer mogelijk om nieuwe future (derivaten) posities te openen of aan te passen. Bestaande posities zullen automatisch gesloten worden vanaf 26 maart en zullen ze niet meer beschikbaar zijn.
  • Vanaf 5 maart 2024 is het niet meer mogelijk om de Bybit Card aan te vragen. Bestaande gebruikers kunnen hun kaart echter blijven gebruiken.
  • Copy Trading zal ook verdwijnen vanaf 5 maart 2024.
  • De website zal veranderen naar een .nl domein vanaf 22 maart 2024, maar de app blijft ongewijzigd. Bybit streeft ernaar om de impact op gebruikers zo minimaal mogelijk te houden.
  • Spot Margin trading blijft beschikbaar met een maximale leverage van x10, waardoor gebruikers de mogelijkheid behouden om short of long posities in te nemen.

Deze wijzigingen markeren een significant moment voor Bybit gebruikers in Nederland, die veelal zoeken naar een alternatief. Het bedrijf past zich aan de Nederlandse regelgeving aan en blijft tegelijkertijd inzetten op het bieden van waardevolle diensten aan zijn gebruikers.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een Bybit debit card, is het cruciaal om actie te ondernemen voor de deadline van 5 maart. Na deze datum zullen nieuwe aanmeldingen niet meer mogelijk zijn, hoewel bestaande gebruikers hun kaart kunnen blijven gebruiken. Dit is een unieke kans om te blijven genieten van de flexibiliteit die crypto betaalpassen bieden in een steeds veranderend regelgevingslandschap.