Shiba Inu kopen

Wil jij graag Shiba Inu kopen? Bereid deze aankoop dan goed voor. Verdiep je in deze cryptocoin én kies een goede exchange uit. Je doet er verstandig aan om voor de goedkoopste exchange te kiezen, daar bespaar je immers een hoop geld mee.

Hoe je precies Shiba Inu kunt kopen met iDEAL, PayPal en Bancontact, vertellen we je volledig in dit artikel. Ook lees je in het kort wat de voor- en nadelen zijn van Shiba Inu kopen.

Koop direct Shiba Inu met iDeal en ontvang €10 SHIB gratis

Bitvavo is de goedkoopste exchange van NL. Registreer nu en ontvang vandaag €10 gratis crypto + €10.000 gratis handelen.

Shiba Inu kopen bij de goedkoopste exchange

Shiba Inu (SHIB) kopenIn de afgelopen jaren heeft Shiba Inu een grote naamsbekendheid opgebouwd. Mede daardoor hebben veel exchanges deze cryptocurrency in hun aanbod opgenomen. Dát zorgt ervoor dat je momenteel bij veel exchanges Shiba Inu kunt kopen.

Bij het kopen van Shiba Inu krijg je met meerdere kosten te maken. Denk hierbij aan handelskosten, transactiekosten en blockchainkosten. Dit is dan ook de reden waarom elke exchange andere kosten hanteert voor een order. Wil je Shiba Inu kopen en een zo’n hoog mogelijk rendement maken? Dan kies je het beste voor de exchange met de laagste kosten. Op dit moment is dat Bitvavo.

Shiba Inu kopen bij Bitvavo

Met het oog op de kosten is het verstandig om Shiba Inu bij Bitvavo te kopen. Bij Bitvavo geniet je van zeer lage handelskosten, slechts 0,25% per order. Ten opzichte van alle andere crypto exchanges is dit een aanzienlijk verschil. Je bespaart dankzij Bitvavo onder aan de streep dus oprecht veel geld.

Dat is gelukkig niet het enige voordeel van Bitvavo. Deze crypto exchange heeft nog veel meer te bieden, het is niet voor niets de marktleider in Nederland op dit moment (ruim 1,5 miljoen klanten). Veel huidige gebruikers spreken bijvoorbeeld vol lof over het gebruiksgemak. Dit gemak ervaar je al bij het aanmaken van een account. Volg hiervoor onderstaand stappenplan op.

Gratis € 10
Bitvavo Logo
€ 10 gratis crypto + € 10.000 gratis handelen
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een...Show More
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Stappenplan Shiba Inu kopen bij Bitvavo

Wil je graag met Shiba Inu een mooi rendement behalen? Dan moet je op het juiste moment investeren, beleggen met geld dat je kunt missen en de kosten zo laag mogelijk houden. Dat laatste doe je bij Bitvavo. Bij Bitvavo heb je meer zeer lage transactiekosten te maken én met een eenvoudig aanmeldproces:

  1. Maak een account bij Bitvavo aan. Door dat nú te doen, geniet je van twee voordelen: over de eerste €10.000 betaal je geen kosten en je krijgt direct €10 gratis crypto. Klik hier om je aan te melden.
  2. Vul je gegevens in. Bij het aanmaken van je account bij Bitvavo moet je veel gegevens invullen. Je persoonlijke gegevens, je inloggegevens en aanvullende gegevens zijn hier voorbeelden van. Vul alles naar waarheid in, aangezien Bitvavo dit allemaal controleert.
  3. Check je mailbox. In je mailbox ontvang je vervolgens een mailtje van Bitvavo. Met deze mail kun je je aanmelding bij Bitvavo bevestigen. Doe je dit niet? Dan heb je je account niet voor 100% aangemaakt. Deze stap is dus essentieel.
  4. Maak geld naar je account over. Heb je je account aangemaakt en bevestigd? Dan is het zaak om geld naar je account over te maken. Dit doe je eenvoudig via de knop Tegoed storten.
  5. Kies de gewenste betaalmethode. Nadat je dat op de knop Tegoed storten hebt geklikt, krijg je de keuze uit meerdere betaalmethoden, waaronder iDEAL, Bancontact en PayPal. Hierbij kun je uiteraard ook aangeven welk bedrag je precies wilt storten. Klik op doorgaan om de overboeking te voltooien.
  6. Zoek Shiba Inu op. Via het dashboard van Bitvavo kun je vervolgens de cryptocoin Shiba Inu opzoeken. Als je deze coin gaat kopen, kun je direct aangegeven hoeveel je van deze coin wilt kopen.
  7. Voltooi de aankoop. De laatste stap in het aankoopproces is het klikken op de knop Shiba Inu kopen. Bitvavo verwerkt de order vervolgens direct voor je.

Bij stap 1 & 2 is het belangrijk om aan je veiligheid te denken. Zo moet je te allen tijde voor een sterk wachtwoord kiezen. Ook kun je direct extra veiligheidsmaatregelen aan je account toevoegen, zoals een two factor authentication. Het advies is om dit te doen.

Al met al is het eenvoudig om Shiba Inu te kopen bij Bitvavo. Dit platform spreekt direct voor zich, is eenvoudig te gebruiken en is ontzettend gebruiksvriendelijk.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

Bitvavo ExchangeJe weet nu precies hoe je Shiba Inu moet kopen via Bitvavo. Maar, is het verstandig om specifiek voor Bitvavo te kiezen? Of kun je beter voor een andere crypto exchange kiezen? Het is vooral van belang om je eigen onderzoek te doen.

In onze ogen is Bitvavo één van de beste exchanges van dit moment. Dat is onder meer te danken aan de zeer lage kosten. Elke order die je bij Bitvavo uitvoert, voer je kostentechnisch op een optimale manier uit. De kosten liggen zeer laag, waardoor je direct naar een zo’n hoog mogelijk rendement toewerkt.

Ten tweede is het aanbod van Bitvavo super interessant. Dit heeft betrekking op de vele functies én op de vele coins die aangeboden worden (meer dan 200). Je kunt hierdoor niet alleen Shiba Inu kopen, maar ook honderden andere coins. Mede hierdoor is Bitvavo uiterst geschikt voor elke crypto investeerder. Variërend van de beginnende investeerder tot de ervaren investeerder met grote budgetten.

Ten derde geniet je bij Bitvavo van veel gebruiksgemak. Kijk maar eens naar bovenstaand stappenplan, in slechts een paar stappen heb je al je account aangemaakt en Shiba Inu gekocht. Het dashboard wordt als uitermate fijn ervaren, terwijl je dus ook van veel functies gebruik kunt maken.

Tot slot scoort Bitvavo hoog op het gebied van veiligheid en bescherming. Zo biedt deze exchange een verzekering tot €100.000 op je account aan. Alle tegoeden worden bovendien in een aparte stichting ondergebracht. Als er iets met Bitvavo zelf gebeurt, is je geld dus alsnog veilig.

Rekenvoorbeeld beleggen in Shiba Inu (SHIB)

Het is eenvoudig om Shiba Inu te kopen bij Bitvavo. Dit is bovendien kostentechnisch erg interessant, aangezien je slechts 0,25% aan kosten hoeft te betalen. Bij een investering van €100 is dit dus slechts €0,25. Je investeert hierdoor maar liefst €99,75 in Shiba Inu. Des te meer rendement je dus kunt maken! En met de Bitvavo welkomstbonus ontvang je dus de volledige €100 van deze investering.

Kies je ervoor om Shiba Inu te kopen bij Coinbase? Dan heb je met een kostenpost van 1,49% te maken. Bij een investering van €100 is dit dus een bedrag van €1,49. Je investeert hierdoor maar €98,51 in Shiba Inu. Daarnaast brengen zij een vast bedrag in rekening voor iDEAL.

Dit klinkt wellicht als een klein verschil, maar dat is het allerminst. Ga maar eens na wat je kunt besparen als je 20 of 30 keer een order uitvoert. Of wat je kunt besparen als je met grotere bedragen investeert.

Waarom zou ik Shiba Inu kopen?

Shiba Inu heeft in de afgelopen jaren geen al te beste naam opgebouwd. Eigenlijk onterecht, aangezien Shiba Inu toch veel te bieden heeft:

  • Compatibel met de Ethereum Blockchain. Shiba Inu is één van de vele coins die compatibel is met de blockchain van Ethereum. Dit betekent concreet dat er heel veel toepassingsmogelijkheden zijn.
  • Grote community. Shiba Inu heeft met een bepaalde reputatie moeten dealen. Juist daardoor is er een grote en sterke community achter deze coin ontstaan.
  • Zeer lage prijs. Heb je geen al te groot investeringsbudget? Dan is het wellicht een voordeel dat de koers van Shiba Inu erg laag is. Je kunt hierdoor veel coins met een kleiner budget kopen. Houd er rekening mee dat een lage prijs geen garantie is voor een koersstijging.

Goed om te weten: Shiba Inu staat te boek als een memecoin. Dit brengt een mindere reputatie met zich mee, evenals een potentieel volatielere koers.

Alternatieve Shiba Inu exchanges

Je kan natuurlijk Shiba Inu kopen met iDEAL bij andere exchanges, hier een klein overzicht van andere aanbieders:

Wat is Shiba Inu en waarom zou ik het kopen?

Shiba Inu (SHIB) is een cryptocurrency die bekend staat als een memecoin. Het heeft een grote community en is compatibel met de Ethereum Blockchain. Veel investeerders kiezen voor Shiba Inu vanwege de lage prijs per coin en de potentie voor groei, ondanks de volatiele aard.

Waar kan ik Shiba Inu kopen?

Je kunt Shiba Inu kopen bij verschillende crypto exchanges. Bitvavo wordt vaak aanbevolen vanwege de lage handelskosten en gebruiksgemak.

Wat zijn de voordelen van het kopen van Shiba Inu bij Bitvavo?

Bitvavo biedt lage handelskosten (0,25% per order), een gebruiksvriendelijk platform, en een breed scala aan andere cryptocurrencies. Daarnaast biedt Bitvavo een hoge mate van veiligheid en bescherming voor je investeringen.

Hoe kan ik Shiba Inu kopen bij Bitvavo?

Om Shiba Inu te kopen bij Bitvavo, volg je deze stappen:

Maak een account aan bij Bitvavo.
Bevestig je account via een e-mail.
Stort geld op je account met een betaalmethode naar keuze (iDEAL, PayPal, Bancontact).
Zoek naar Shiba Inu in het dashboard en voer je aankoop uit.

Zijn er welkomstbonussen bij Bitvavo voor nieuwe gebruikers?

Ja, nieuwe gebruikers bij Bitvavo kunnen profiteren van welkomstbonussen zoals geen handelskosten over de eerste €10.000 en €10 gratis crypto na een eerste storting van €10.

Wat zijn de risico's van het investeren in Shiba Inu?

Zoals bij elke cryptocurrency, is er een risico op volatiliteit. Shiba Inu, als een memecoin, kan onderhevig zijn aan snelle prijsschommelingen. Investeer daarom alleen geld dat je je kunt veroorloven te verliezen.

Hoe veilig is het om Shiba Inu te kopen?

Het kopen van Shiba Inu via een betrouwbare exchange zoals Bitvavo is over het algemeen veilig. Zorg ervoor dat je sterke wachtwoorden gebruikt en tweefactorauthenticatie inschakelt voor extra beveiliging. Houd er rekening mee dat de munt zelf in waarde kan dalen.

Kan ik Shiba Inu kopen met iDEAL, PayPal of Bancontact?

Ja, bij Bitvavo kun je Shiba Inu kopen met verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal en Bancontact.

Wat moet ik doen na het kopen van Shiba Inu?

Na het kopen van Shiba Inu kun je ervoor kiezen om je coins te houden in de hoop op waardestijging, of actief te handelen. Zorg ervoor dat je jouw investeringsstrategie en risicotolerantie begrijpt.

Hoe kan ik mijn investering in Shiba Inu volgen?

Je kunt je investering in Shiba Inu volgen via het dashboard van Bitvavo of andere crypto tracking apps. Houd de marktontwikkelingen in de gaten om geïnformeerde beslissingen te maken.

Is het mogelijk om een klein bedrag in Shiba Inu te investeren?

Ja, vanwege de lage prijs van Shiba Inu is het mogelijk om met een relatief klein bedrag een aanzienlijke hoeveelheid coins te kopen.

Hoe bepaal ik het juiste moment om Shiba Inu te kopen?

Het bepalen van het juiste moment om Shiba Inu te kopen vereist marktonderzoek en soms een beetje geluk. Overweeg om de Dollar Cost Averaging (DCA) methode te gebruiken om risico's te spreiden.