De Bybit Card komt weer terug naar Nederland

De Bybit Card komt weer terug naar Nederland

Na een periode van afwezigheid komt de Bybit Card binnenkort weer beschikbaar in Nederland, hierdoor kunnen gebruikers weer genieten van de voordelen van betalen met cryptocurrency. Deze herintroductie biedt een unieke kans voor zowel fervente crypto gebruikers als nieuwkomers om hun financiële transacties te moderniseren.

Het is vanaf nu mogelijk om te pre-registreren voor de Bybit Card, zodat je zeker weet dat je een kaart kan bemachtigen. De kaart wordt in september 2024 uitgeleverd aan Nederlandse Bybit klanten.

De eerste 1000 Bybit debit card klanten ontvangen een bonus van €20.

Wat is de Bybit Card?

De Bybit Card is een betaalkaart die het mogelijk maakt om wereldwijd met cryptocurrencies te betalen, vergelijkbaar met traditionele bankpassen, maar met toegevoegde voordelen. De kaart kan worden gekoppeld aan Apple en Android Pay, waardoor gebruikers ook zonder fysieke kaart kunnen betalen, direct vanaf je smartphone.

De Bybit Card maakt het mogelijk om je crypto direct uit te geven vanuit je wallet. Zelfs als je je crypto gestaked hebt. Zo kan je én staking rewards verdienen over je crypto en cashback wanneer je het uitgeeft.

Het is mogelijk om bij meer dan 90 miljoen winkels wereldwijd met de Bybit Card (van Mastercard) te betalen. Denk hierbij aan restaurants, bars, maar ook Lidl, Dirk van de Broek, AH to go en sommige AH en Jumbo filialen.

Voordelen van de Bybit Card

De belangrijkste aantrekkingskracht van de Bybit Card is de mogelijkheid om directe cashback te verdienen op aankopen. Gebruikers kunnen tot 10% cashback ontvangen, afhankelijk van het type aankoop en je gebruikersniveau op Bybit. Dit betekent dat bij elke besteding, een deel van het uitgegeven bedrag wordt teruggegeven, wat kan oplopen tot aanzienlijke besparingen. Je ontvangt dit in de vorm van punten, welke je op de marketplace kan omzetten in crypto of zelfs tegoedbonnen.

Een ander significant voordeel is het spaaraspect dat de kaart biedt. Geld op de Bybit Card genereert automatisch rente, waardoor gebruikers passief inkomen kunnen verdienen, zelfs als ze hun crypto niet actief verhandelen. Dit contrasteert sterk met traditionele bankrekeningen, waar de rente vaak minimaal is.

Daarnaast betaal je aan Bybit geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. Ook worden er geen inactiviteitskosten in rekening gebracht.

Hoe kun je de Bybit Card aanvragen?

Het aanvragen van de Bybit Card is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Potentiële kaarthouders kunnen zich aanmelden via de officiële website van Bybit, waar ze door het registratieproces worden geleid.

Na goedkeuring wordt de kaart uitgegeven en kan deze direct gebruikt worden voor zowel online als offline aankopen. Nieuwe gebruikers kunnen bovendien profiteren van een welkomstbonus, die de kaart nog aantrekkelijker maakt.

Met zijn gebruikersvriendelijke interface, substantiële cashback-opties, en de mogelijkheid om rente te verdienen, vertegenwoordigt de Bybit Card een belangrijke verschuiving in hoe mensen denken over en gebruik maken van hun geld.

De herintroductie van deze kaart in Nederland markeert een spannend moment voor crypto enthousiasten en financiële technologie aanhangers, die nu meer controle en flexibiliteit hebben over hun financiële middelen. Met de Bybit Card kunnen gebruikers nu hun crypto assets op een praktische en winstgevende manier beheren, waarbij de grenzen tussen traditioneel geld en digitale valuta steeds verder vervagen.