Chiliz kopen

Chiliz kopen in 2023 is helemaal niet moeilijk meer en kan tegenwoordig zonder enige technische kennis. Op deze pagina leggen wij je uit hoe je stap voor stap investeert in Chiliz en je CHZ tokens bewaart je wallet.

Het is wel belangrijk dat je goed onderzoek doet naar het Chiliz project en raadpleeg hiervoor verschillende bronnen. Op onze website kan je alvast wat meer over Chiliz te weten komen. Verder is het ook belangrijk om te weten dat het investeren in crypto risicovol is.

Koop direct Chiliz met iDeal bij Bitvavo

Ontvang nu 10 euro gratis crypto en trade €10.000 gratis bij Bitvavo.

Chiliz kopen met lage handelskosten

Om je rendement hoog te houden is het verstandig om de kosten zo laag mogelijk te houden. Veel mensen weet niet eens dat handelsplatformen kosten voor handelen in rekening brengen. Door deze kosten laag te houden kan je sneller winsten genereren.

Om die reden kiezen wij om Chiliz aan te schaffen bij Bitvavo. Hier betaal je slechts 0.25% aan handelskoten en heb je een veilig platform inclusief je eigen wallet. Bij andere platforms kunnen deze kosten oplopen tot wel 2%, gewoon erg zonde.

Stappenplan Chiliz kopen met iDEAL:

 1. Maak een gratis account aan bij Bitvavo. Je ontvangt nu tijdelijk een welkomstbonus waardoor de handelskosten verlaagd worden naar 0%. En je ontvangt 10 euro gratis cryptocurrency.
 2. Voer de gevraagde verificaties uit. Door de wet- en regelgeving in Nederland zijn crypto brokers verplicht om identificaties uit te voeren.
 3. Stort tegoed met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving door op Tegoed Storten te klikken.
 4. Klik via je Dashboard op Chiliz en geef aan hoeveel euro je wil omzetten in CHZ.
 5. Klik op Chiliz Kopen om de order door te voeren.

Tijdens het doorvoeren van je order worden de geschatte handelskosten transparant getoond. Dit is niet vanzelfsprekend bij brokers, en zeker niet als ze hoge kosten in rekening brengen. Na het doorvoeren van je order, wordt je CHZ direct verstuurd naar jouw persoonlijke Chiliz wallet.

Vanuit je wallet kan je je CHZ tokens beheren, dat wil zeggen dat je ze kan versturen en ontvangen.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

 1. Laagste kosten van Nederland, dus sneller rendement.
 2. Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.
 3. Extra korting wanneer je meer handelt en een interessante welkomstbonus.
 4. Verdien rente over ondersteunde munten.
 5. Eigen CHZ wallet.
 6. Geschikt voor beginners en ervaren handelaren.

Rekenvoorbeeld investeren in Chiliz

Zowel Coinbase als Bitvavo bieden Chiliz (CHZ) aan en bij beide platforms ontvang je dezelfde CHZ token in je wallet. Er zit dus geen verschil in kwaliteit van het product.

De kosten die zij in rekening brengen zijn echter wel verschillend en kan een hoop schelen.

Wanneer je 100 euro investeert in Chiliz investeert bij Coinbase dan betaal je hierover een fee van 1.49% en € 0,42 aan iDEAL-kosten. Je zal hier dus ongeveer € 98,09 aan CHZ ontvangen door alle kosten. De fee was namelijk € 1,49 en je betaalt € 0,42 voor iDEAL.

Wanneer je hetzelfde doet bij Bitvavo met € 100, dan betaal je daar slechts 0.25% en is een iDEAL betaling gratis. Je ontvangt dus ongeveer € 99,75 aan CHZ en je betaalt slechts € 0,25 aan kosten.

Je ziet dat het bij relatief kleine bedragen al een groot verschil optreedt. Kun je nagaan wat er gebeurt als je meer investeert. Door de kosten laag te houden kan je sneller rendement genereren en sneller winst maken bij koersstijgingen.

Waarom zou ik Chiliz kopen?

Chiliz richt zich op sportfans die tokens kunnen kopen van hun favoriete sportclub. Met deze tokens supporten zij hun club en krijgen zij stemrecht om mee te bepalen over beslissingen. Hierbij wordt het Socios.com platform gebruikt en de fantokens kunnen gekocht worden met Chiliz (CHZ) tokens.

De tokens worden dus door investeerders gekocht, maar ook door sportfans. Doordat Chiliz samenwerkt met grote voetbalclubs, zoals FC Barcelona en Juventus, hebben zij een enorm bereik gecreëerd. Inmiddels hebben al meer dan 100 clubs zich aangesloten.

Wat is Chiliz?

Chiliz is een digitale valuta die zich richt op sportfans. Het stelt hen in staat om tokens van hun favoriete sportclubs te kopen. Deze tokens bieden stemrecht en andere voordelen op het Socios.com platform. Chiliz heeft samenwerkingen met grote voetbalclubs zoals FC Barcelona en Juventus.

Hoe kan ik Chiliz kopen?

Je kunt Chiliz kopen via verschillende crypto exchanges, waaronder Bitvavo. Het proces omvat het aanmaken van een account, het uitvoeren van de nodige verificaties, het storten van tegoed (bijvoorbeeld via iDEAL of Bancontact), en het aankopen van Chiliz (CHZ) via de exchange.

Waarom zou ik voor Bitvavo kiezen om Chiliz te kopen?

Bitvavo staat bekend om zijn lage handelskosten, wat leidt tot een hoger rendement. Het platform is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, biedt een eigen wallet, en is geschikt voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Wat zijn de voordelen van het investeren in Chiliz?

Chiliz biedt een unieke combinatie van cryptocurrency en sportfan engagement. Door te investeren in Chiliz, ondersteun je je favoriete sportclubs en krijg je stemrecht op het Socios.com platform. Bovendien heeft Chiliz een breed bereik door samenwerkingen met meer dan 100 sportclubs.

Zijn er risico's verbonden aan het investeren in Chiliz?

Zoals bij elke cryptocurrency investering, is er een risico van volatiliteit en waardeverandering. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en alleen te investeren wat je je kunt veroorloven te verliezen. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de volatiliteit van de cryptomarkt en om onderzoek te doen naar het Chiliz-project en de marktontwikkelingen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen.

Hoe bewaar ik mijn Chiliz veilig?

Na aankoop worden je Chiliz-tokens opgeslagen in je persoonlijke wallet op het platform waar je ze hebt gekocht. Het is belangrijk om sterke wachtwoorden te gebruiken en waar mogelijk tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voor extra beveiliging.

Kan ik Chiliz ook gebruiken voor iets anders dan investeren?

Ja, Chiliz-tokens kunnen worden gebruikt om te stemmen op beslissingen van sportclubs op het Socios.com platform. Dit geeft fans een actievere rol in hun favoriete clubs.

Wat gebeurt er na het kopen van Chiliz?

Na aankoop kun je je Chiliz tokens beheren in je wallet. Je kunt ze bewaren als investering, gebruiken om te stemmen op het Socios.com platform, of verhandelen op de exchange.