Axie Infinity kopen

Wil je graag Axie Infinity kopen met iDeal, Bancontact of PayPal? Voordat je dit doet, moet je een goede vergelijking maken. Tussen Axie Infinity en andere coins, maar ook tussen de vele crypto exchanges. Idealiter kies je voor de goedkoopste exchange voor Axie Infinity kopen, waarover je hieronder meer leest.

In dit artikel vind je ook een uitgebreid stappenplan voor het kopen van Axie Infinity!

Koop direct Axie Infinity met iDeal en ontvang €10 AXS gratis

Bitvavo is de goedkoopste exchange van NL. Registreer nu en ontvang vandaag €10 gratis crypto + €10.000 gratis handelen.

Axie Infinity kopen bij de goedkoopste exchange

Axie Infinity (AXS) kopenStel nou dat je hetzelfde paar schoenen voor €100 of voor €120 kunt kopen? Logischerwijs kies je dan voor de winkel waar de schoenen €100 kosten. Het is immers een eenvoudige besparing van €20 om juist voor de goedkope schoenenwinkel te kiezen.

Dit voorbeeld gaat ook op in de wereld van crypto. Als je Axie Infinity wilt kopen, kun je bij meerdere crypto exchanges terecht. Elke crypto exchange werkt op zijn eigen manier en hanteert hiervoor eigen tarieven. Des te lager de tarieven zijn, des te hoger je rendement uitvalt.

Mocht je graag Axie Infinity willen kopen, moet je daarom voor de goedkoopste exchange kiezen. Althans; dat is het advies met het oog op het potentiële rendement. De goedkoopste exchange van dit moment is Bitvavo. Deze exchange is vele malen goedkoper dan veel andere crypto exchanges en biedt verschillende soorten verzekeringen.

Axie Infinity kopen bij Bitvavo

Het is dus verstandig om Axie Infinity te kopen bij Bitvavo. Dit komt vooral doordat deze exchange slechts 0,25% aan kosten rekent. Investeer je een bedrag van €100 in Axie Infinity bij Bitvavo? Dan betaal je hier slechts €0,25 aan kosten over.

Sterker nog, als nieuwe gebruiker ontvang je €10 gratis crypto en mag je de eerste €10.000 gratis verhandelen.

Dat klinkt nog eens ideaal, niet waar? Daarnaast verloopt Axie Infinity kopen bij Bitvavo super snel en eenvoudig. Je hoeft hiervoor alleen maar onderstaand stappenplan op te volgen.

Gratis € 10
Bitvavo Logo
€ 10 gratis crypto + € 10.000 gratis handelen
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een...Show More
Ontvang 10 euro en handel de eerste € 10.000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Stappenplan Axie Infinity kopen bij Bitvavo

Axie Infinity kopen doe je idealiter bij Bitvavo. Heb je echter nog nooit eerder crypto gekocht? Dan vraag je je ongetwijfeld af welke stappen je moet doorlopen. Voor het kopen van Axie Infinity hoef je alleen maar deze stappen te doorlopen:

 1. Registreer je bij Bitvavo. Om Axie Infinity zo goedkoop mogelijk te kunnen kopen, moet je je registreren bij Bitvavo. Als je dat nu doet, krijg je €10 gratis crypto. Ook hoef je over de eerste gratis crypto. Ook hoef je over de eerste €10.000 geen handelskosten te betalen.
 2. Vul de gevraagde gegevens in. Bitvavo vraagt, conform de wet, allerlei gegevens aan je. Dit loopt uiteen van je inloggegevens tot aan je persoonlijke gegevens. Vul je persoonlijke gegevens naar waarheid in en zorg voor een sterk wachtwoord. Ook kun je direct voor extra veiligheidsmaatregelen kiezen.
 3. Check je mailbox. Nadat je stap 2 doorlopen hebt, ontvang je een mailtje van Bitvavo. In dit mailtje vind je een link, waarmee je je aanmelding bij Bitvavo kunt bevestigen. Vervolgens kun je inloggen bij deze crypto exchange.
 4. Stort geld. Het is nu zaak om geld naar je account over te maken. Hiervoor kun je op de knop Tegoed storten klikken en het gewenste bedrag invullen.
 5. Kies de gewenste betaalmethode. Bij Bitvavo heb je de keuze uit meerdere betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en Bancontact. Kies de gewenste betaalmethode uit en klik op de knop Doorgaan.
 6. Ga op zoek naar Axie Infinity. Nadat je stap 5 doorlopen hebt, heb je geld op je account staan. Je kunt nu in het dashboard van Bitvavo op zoek naar de coin Axie Infinity gaan. Vervolgens kun je aangeven hoeveel je van deze coin wilt kopen.
 7. Rond het aankoopproces af. In principe hoef je nu nog maar één ding te doen: het aankoopproces af te ronden. Klik hiervoor op de knop Axie Infinity kopen.

Een kind kan de was doen. Zo simpel is het kopen van Axie Infinity bij Bitvavo. Wel is het advies om even goed naar je veiligheid te kijken. Maak bijvoorbeeld idealiter gebruik van de aanvullende veiligheidsfuncties van Bitvavo. Daarmee maak je je account nóg veiliger.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

Bitvavo ExchangeJe weet nu exact hoe Axie Infinity kopen in zijn werk gaat. Met het oog op de kosten kies je hierbij idealiter voor Bitvavo. Bij deze exchange hoef je slechts 0,25% aan kosten af te dragen. Dat is echt ontzettend voordelig als je het afzet tegen de kosten van andere crypto exchanges.

Dat is niet het enige voordeel van Bitvavo. Nee, bij deze crypto exchange geniet je ook van een prima gebruiksvriendelijkheid. De website en het platform werken super eenvoudig. Ook kun je dus bijvoorbeeld van extra veiligheidsfeatures gebruik maken. Hiermee maak je je account des te veiliger.

Ook is het een feit dat Bitvavo voor elke investeerder geschikt is. Heb je nog geen ervaring? Dan spreekt het eenvoudige platform van Bitvavo direct tot de verbeelding. Heb je al veel ervaring? Dan geniet je van een uitgebreid aanbod van functies én van cryptocoins. Bij Bitvavo investeer je eenvoudig in honderden soorten cryptocoins.

Verder geniet je bij Bitvavo van de gewenste bescherming. Zo staat deze exchange ingeschreven bij De Nederlandsche Bank. Ook worden alle tegoeden in een aparte stichting ondergebracht. Mocht er onverhoopt iets met Bitvavo gebeuren, staat je geld dus alsnog veilig. Ook geniet je van een bescherming tot €100.000 op je account wanneer een onbevoegde toegang krijgt tot jouw account.

Rekenvoorbeeld beleggen in Axie Infinity (AXS)

Wat moet je nou precies betalen als je Axie Infinity koopt? Je hebt met verschillende kosten te maken, waaronder transactie- en handelskosten. Elke exchange verwerkt op zijn eigen manier deze kosten.

Zo werkt Bitvavo met een vast percentage van 0,25% order. Koop je voor €100 Axie Infinity? Dan hoef je slechts €0,25 aan kosten te betalen, waardoor je dus €99,75 in Axie Infinity investeert.

Coinbase werkt ook met een vast percentage, maar dan met een percentage van 1,49%. Koop je voor €100 Axie Infinity bij Coinbase? Dan betaal je dus €1,49 aan kosten, waardoor je maar €98,51 in Axie Infinity investeert. Zeker als je veel orders plaatst óf orders met forse bedragen plaatst, loopt dit verschil aanzienlijk op.

Met andere woorden: kies altijd voor Bitvavo als goedkoopste exchange. Je houdt hiermee je kosten extreem laag, waardoor je vanzelf naar een (veel) hoger rendement toe werkt. Dat is uiteindelijk het doel van elke crypto investeerder.

Waarom zou ik Axie Infinity kopen?

Het is nu volledig duidelijk hoe je Axie Infinity kunt kopen. Maar, is het dan ook aan te raden om juist voor deze coin te kiezen? Op deze vraag kunnen wij je geen antwoord geven. Wij kunnen je alleen maar meegeven om zelf goed onderzoek te doen.

Doe goed onderzoek naar deze coin, naar het team en naar het doel van de coin. Ook moet je goed naar de voor- en nadelen kijken. Om je hier een handje bij te helpen, zetten we in het kort de voor- en nadelen op een rijtje:

 • Meer dan een coin. Axie Infinity is meer dan een coin. Dit is namelijk ook een hulpmiddel om digitale wezens te bezitten en te fokken op het platform van Axie Infinity!
 • Gekoppeld aan een verdienmodel. Met Axie Infinity kun je ook nog op een andere manier geld verdienen: door het spel te spelen. Op die manier kun je ETH verdienen!
 • Bijzonder transparant. De coin en het bijbehorende platform zijn erg transparant. Dit komt onder meer door het ingebouwde auditsysteem.
 • Vrij complex. Niet voor iedereen is Axie Infinity even logisch om even goed te begrijpen. Dit komt onder meer doordat het platform, de technologie en het bijbehorende spel vrij complex zijn.

Alternatieve AXS exchanges

Je kan natuurlijk Axie Infinity kopen met iDeal en Bancontact bij andere crypto bedrijven, hier een klein overzicht van andere aanbieders:

Hoe kan ik Axie Infinity kopen?

Axie Infinity kan gekocht worden via verschillende crypto exchanges. Een van de aanbevolen platforms is Bitvavo, vanwege de lage kosten en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom zou ik Axie Infinity kopen?

Axie Infinity is uniek omdat het meer is dan alleen een coin. Het is gekoppeld aan een interactief spelplatform dat transparantie en een ingebouwd auditsysteem biedt. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om via het spel inkomsten te genereren. Echter, het is belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de coin, het team erachter en de voor- en nadelen.

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een cryptocurrency die gekoppeld is aan een blockchain-gebaseerd spel. Gebruikers kunnen digitale wezens, genaamd Axies, bezitten, fokken en ermee spelen. Het biedt ook een verdienmodel door het spel te spelen, waarbij spelers ETH kunnen verdienen.

Waarom zou ik kiezen voor Bitvavo om Axie Infinity te kopen?

Bitvavo is aanbevolen vanwege de lage transactiekosten (slechts 0,25% per order), gebruiksgemak, en extra veiligheidsfeatures. Nieuwe gebruikers ontvangen bovendien €10 gratis crypto en kunnen de eerste €10.000 gratis verhandelen. Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en biedt bescherming tot €100.000 bij onbevoegde toegang.

Wat zijn de stappen om Axie Infinity te kopen bij Bitvavo?

Registratie: Meld je aan bij Bitvavo en ontvang €10 gratis crypto.
Gegevens invullen: Vul je persoonlijke en inloggegevens in.
E-mail bevestiging: Bevestig je aanmelding via een link in je mailbox.
Geld storten: Maak geld over naar je Bitvavo-account.
Betaalmethode kiezen: Selecteer iDeal, PayPal of Bancontact.
Axie Infinity zoeken: Vind AXS in het dashboard en geef aan hoeveel je wilt kopen.
Aankoop afronden: Voltooi de aankoop van Axie Infinity.

Wat zijn de kosten om Axie Infinity te kopen bij Bitvavo?

Bij Bitvavo betaal je 0,25% aan kosten per order. Als je bijvoorbeeld €100 investeert, betaal je slechts €0,25 aan kosten.

Zijn er alternatieve exchanges om Axie Infinity te kopen?

Ja, Axie Infinity kan ook gekocht worden bij andere exchanges zoals Bybit en Coinmerce. Het is belangrijk om de kosten en functies van verschillende platforms te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Wat zijn de voordelen van Axie Infinity?

Meer dan een Coin: Axie Infinity combineert cryptocurrency met een interactief spel.
Verdienmodel: Mogelijkheid om ETH te verdienen door het spel te spelen.
Transparantie: Het platform biedt duidelijkheid en een auditsysteem.

Wat zijn de nadelen van Axie Infinity?

Complexiteit: Het platform en de technologie kunnen complex zijn, wat het moeilijk maakt voor sommige gebruikers om het volledig te begrijpen.

Is Axie Infinity een goede investering?

Dit hangt af van je persoonlijke risicotolerantie en de marktomstandigheden. Het is belangrijk om zelf onderzoek te doen en eventueel financieel advies in te winnen voordat je investeert in Axie Infinity of enige andere cryptocurrency.