Coincover biedt cryptocurrency verzekering tegen diefstal en verlies

Coincover

De Engelse startup Coincover is het eerste bedrijf dat garantie biedt dat cryptocurrency van klanten niet gestolen of kwijtgeraakt kan worden. Hiermee maakt het bedrijf investeren in cryptocurrency veiliger en meer toegankelijk voor consumenten. Dit laat de lokale krant Wales247 in een bericht weten. Er worden meer dan 100 verschillende cryptocurrency ondersteund, en het bedrijf garandeert dat je nooit toegang tot je wallet kan verliezen.

Volledige verzekerd tegen diefstal en verlies

Dit is de eerste en enige dienst die garandeert dat je cryptovaluta niet wordt gestolen. De cryptovaluta wallets worden 24/7 gemonitord, en (poging tot) diefstal wordt vroegtijdig gesignaleerd. Alle transacties worden in de gaten gehouden en bij twijfel wordt er contact opgezocht.

Cryptocurrency tot een waarde van $ 100.000 is 100% gedekt via de verzekering. Hiervoor moet je cryptocurrency wel in de wallets van Coincover staan. De verzekering kost $ 2 per maand voor iedere $ 1.000. Mocht je cryptocurrency gestolen worden dan ontvang je het volledige bedrag terug.

Als laatste zorgt het bedrijf er ook voor dat je nooit toegang tot je wallet verliest. Alle wallets kunnen onbeperkt herstelt worden, waardoor je altijd toegang tot je wallet hebt.