Bitdenex Referral Code

Handel nu tegen 0% handelskosten en 0% spread bij Bitdenex. Gebruik hiervoor onderstaande Bitdenex referral code om de promotie toe te passen.

0% fee
Bitdenex code
Handelen bij Bitdenex tegen 0% fees en 0% spread
Handel gratis bij Bitdenex
Handel gratis bij Bitdenex Show Less

Bitdenex heeft een tijdelijke actie voor nieuwe gebruikers, waarbij je korting ontvangt op de handelskosten. Deze handelskosten zijn tijdelijk ingesteld op 0%, waardoor je geen fees betaald aan de exchange en zo dus gratis kan handelen. Hoelang deze actie geldig is, is niet bekend.

De actie is alleen geldig voor gebruikers die een nieuwe account registeren bij de exchange.

Uitleg zero fee trading bij Bitdenex

Een crypto exchange rekent over het algemeen kosten door per transactie aan gebruikers. Dit is vaak in de vorm van een percentage. Bij Bitdenex zijn deze kosten standaard 0.20%. Echter heeft de exchange nu een tijdelijke actie waarbij deze fees verlaagd worden tot 0%.

Dus waar je normaliter 2 euro zou betalen voor een trade van 1000 euro, betaal je nu 0 euro aan transactiekosten en ontvang je 1000 euro aan crypto. Ook wordt er door de exchange geen spread in rekening gebracht.

Door deze actie kan je sneller profiteren van winsten en maak je geen verlies door hoge transactiekosten. Wel zo fijn. Houd er wel rekening mee dat deze actie tijdelijk van aard is en later weer bijgesteld gaat worden naar 0.20%. Deze actie is alleen om nieuwe gebruikers aan te trekken.

Om te mogen handelen bij Bitdenex moet je een account registeren en een ID verificatie uitvoeren.

Hoe voer je de Bitdenex Referral Code in?

De referral code kan alleen ingevoerd worden tijdens het registreren van een nieuw account. Dit doe je door de website te bezoeken en op Sign Up te klikken. Voer hier alle gevraagde gegevens in. Bij het veld Referral Code kan je de code: zhjFpeYUAl1e invoeren om gebruik te maken van de promotie.

Wat is Bitdenex?

Bitdenex is een relatief nieuwe exchange met een registratie bij De Nederlandsche Bank. Met deze registratie voldoen zij aan de wet- en regelgeving in Nederland en kunnen zij iDeal aanbieden. Momenteel zijn er 26 munten beschikbaar op de exchange en dit zal in de toekomst toenemen.

Bitdenex werkt aan meer crypto producten zoals een staking platform en een futures platform.

Bitdenex Referral Code FAQ

Wat is de Bitdenex Referral Code?

De unieke referral code is: zhjFpeYUAl1e

Welke bonus ontvang ik bij Bitdenex?

Je betaalt nu tijdelijk GEEN handelskosten en dus ZERO trading fees.

Hoelang is deze actie geldig?

Het is onbekend hoelang deze actie geldig is. Wees er dus snel bij.