1e Bitcoin Crypto Congres in Beurs van Berlage op 9 november

bitcoin crypto congres

Amsterdam, 15 oktober – Terwijl de waarde van de bitcoin stagneert wordt de cryptomarkt meegetrokken in het enthousiasme van andere cryptomunten die pieken. Op het eerste Bitcoin Crypto Congres wordt de cryptocurrenciesmarkt opengebroken en worden jong én oud geïnformeerd over huidige tendensen in deze zeer veranderlijke wereld. Dit zal gebeuren op 9 november in het historische gebouw De Beurs van Berlage te Amsterdam! Tussen 12.30 en 17.00 zullen de oude handelsnissen van de beurs kraken onder het cryptogeweld. De spanning van handel en verdienen is weer even terug.

De cryptomarkt professionaliseert en is volop in beweging. De hype verandert in een markt die ‘here to stay’ blijkt. Vooral jongeren voelen zich aangetrokken tot deze cryptische munten. Maar ook de ‘gewone’ belegger en grootbanken kijken met interesse naar deze valuta. Nieuwe cryptomunten, fondsen en handelsplatforms schieten de grond uit.

Op het congres krijg je inzicht in cryptovaluta en de nieuwste cryptofondsen. Sprekers geven hun visie en discussiëren in een talkshow; in een masterclass leer je hoe je cryptovaluta veilig kunt stellen. Video’s met crypto-winnaars, maar ook -verliezers zorgen voor emotie. Je leert de ins & outs van cryptocurrencies en blockchain kennen. Na afloop weet je wat kunt je doen, maar wellicht nog belangrijker, wat vooral niet!

Ticket Crypto Congres € 30,- (studenten € 10,-). Tevens gratis toegang tot de naastgelegen BeleggersFair waar duizenden traditionele beleggers hun kansen voor 2019 te horen krijgen.

Tickets bestellen kan hier.

Zie hieronder een interview met initiator van de beurs, Zita Chengadu