KuCoin Referral Code

Heb jij nog geen account bij KuCoin en wil je extra korting op al je trades? Dan zit je hier goed. Met deze KuCoin Referral Code ontvang je 20% korting op iedere trade bij deze exchange.

De KuCoin referral code in 2024 is: QBSSSZSC

20% korting
KuCoin Korting
20% korting op ALLE fees en $510 bonus
Je ontvangt 20% korting op de fees en een $510 bonus.
Je ontvangt 20% korting op de fees en een $510 bonus. Show Less

De referral code kan enkel toegepast worden door nieuwe gebruikers. Als bestaande gebruiker moet je of je verlies nemen of je kan een nieuwe account registeren met bijvoorbeeld je mobiele nummer.

Deze korting ga je niet bij alle blogs vinden, want 20% korting is niet vanzelfsprekend. De korting werkt doormiddel van een cashback na iedere trade. Hoe de KuCoin Referral Code precies werkt, lees je in dit artikel.

Uitleg korting van 20% met referral code bij KuCoin

Een korting van 20% op al je trades klinkt waarschijnlijk ongeloofwaardig. Maar hieronder zullen we het je haarfijn uitleggen. Allereerst is het goed om te weten dat deze korting los staat van de KCS korting en dat dit gecombineerd kan worden. Dit betekent dus dubbele korting voor traders die hiervoor in aanmerking komen.

20% korting met een KuCoin Referral Code? Het werkt als volgt. KuCoin wil een blog of bijvoorbeeld YouTuber stimuleren om klanten aan te brengen. Dit gebeurt in de crypto wereld vaak door middel van een commissie. Deze commissie staat bij KuCoin in 2024 op maar liefst 40%. De partner kan vervolgens bepalen of hij/zij alle commissie zelf houdt of dat hij het deelt met bezoekers.

KuCoin Referral Code bewijsWij hebben gekozen voor het laatste. Wij delen de maximale commissie dat gedeeld kan worden met jou! Zodoende ontvang jij een korting van 20% en wij een commissie van 20%. Wel zo eerlijk. Zie het als een win-win actie want wij profiteren er beiden van.

Houd er rekening mee dat niet iedere blog dit met je deelt. Je kan dit verifiëren op de webpagina van KuCoin. Let op, je moet wel op een Registreren knop klikken anders zie je het niet.

Hoe pas je de KuCoin Referral Code toe?

De referral code kan automatisch toegepast worden via deze link. Je kan ook handmatig de code QBSSSZSC invoeren op de registratiepagina van KuCoin. Het toepassen van de code is dus zeer eenvoudig en kost bijna geen extra moeite.

Het is echter niet verplicht om gebruik te maken van zo’n code. Zonder code kan je ook gebruikmaken van de $510 bonus en KCS discount.

KuCoin Referral Code FAQs

Wat is de KuCoin Referral Code?

De referral code voor 20% korting is: QBSSSZSC

Welke bonus ontvang ik met deze referral code?

Je ontvangt 20% korting over iedere trade. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van de $510 bonus en KCS discount.

Welke voorwaarden zijn er voor deze code?

Het werkt alleen voor nieuwe accounts. De dollarbonus en KCS discount kan door iedereen gebruikt worden.