Basic Attention Token (BAT)

Basic attention token kopen

In dit artikel duiken we dieper in op BAT, Basic Attention Token. We willen weten wat het is, of er toekomst in zit, en of het verstandig is om in te investeren. Lees verder om alles te weten te komen over Basic Attention Token.

Koop direct Basic Attention Token met iDeal

Bitvavo is de goedkoopste exchange van NL. Registreer nu en ontvang vandaag €10 gratis crypto + €10.000 gratis handelen.

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token is een gedecentraliseerd, digitaal adverteerders platform, gebaseerd op de Ethereum blockchain. Het platform bestaat uit verschillende elementen waaronder een digitale advertentie marktplaats en een beloningssysteem voor gebruikers. Het doel van BAT is om een betere oplossing te bieden aan adverteerders, uitgevers en gebruikers.

Voordelen:

  • Gebruikers worden beloond in BAT voor het bekijken van advertenties
  • Uitgevers krijgen omzet voortgekomen uit advertenties uitbetaald in BAT
  • Adverteerders kopen advertentieruimte in met BAT

In de complete whitepaper gaat men dieper in op de problemen in de huidige online adverteerderswereld en de technische specificaties. Momenteel zijn er 1.000.000.000 $BAT in omloop. Het totale beschikbare aantal staat op 1.500.000.000.

Hoe werkt het?

Basic Attention Token werkt met BAT. BAT is een ERC20 munt, een cryptovaluta die werkt op de Ethereum blockchain. BAT coins kunnen kosteloos verruild worden tussen uitgevers, adverteerders en gebruikers. De coin werkt alleen binnen de BRAVE browser. Deze browser blokkeert automatisch alle advertenties. Gebruikers krijgen alleen advertenties te zien wanneer ze zelf aangeven hier open voor te staan.

Dit is een voordeel voor eigenlijk iedereen. Adverteerders betalen alleen voor gebruikers die voor hun advertenties openstaan. Uitgevers krijgen een eerlijke vergoeding en gebruikers worden niet ongevraagd geconfronteerd met advertenties. In principe een ideaal concept, alleen het feit dat Basic Attention Token alleen werkt binnen de BRAVE browser is een groot nadeel, aangezien de gebruikersmassa vooral andere browsers gebruikt.

Koop direct Basic Attention Token met iDeal

Bitvavo is de goedkoopste exchange van NL. Registreer nu en ontvang vandaag €10 gratis crypto + €10.000 gratis handelen.

Brendan Eich

Wat hebben Mozilla, Javascript en Basic Attention Token met elkaar te maken? Bij alle genoemde projecten was Brenden Eich zeer nauw betrokken. Hij was een van de hoofprogrammeurs van Javascript, de meest gebruikte codetaal in de wereld. Daarnaast is Brendan mede-oprichter van Mozilla, het bedrijf achter de browser Firefox. En nu dus Basic Attention Token.

Het is goed om een grote naam in een cryptocurrency project te hebben. Er zitten in de markt van crypto’s namelijk veel onzin projecten tussen en zelfs scams. Investeerders stoppen hun geld alleen in projecten waar ze vertrouwen in hebben, en Brendans toewijding helpt bij het creëren van dat vertrouwen.

BAT koers

 

De BAT koers is een live gemiddelde van alle online exchanges. Het is dan ook een goede weergave van de huidige Basic Attention Token prijs.

Basic Attention Token kopen

Ben jij overtuigd dat het team de advertentie wereld op kan schudden? Veel zal afhankelijk zijn van de toekomst. In de roadmap zien we dat het bedrijf nog genoeg plannen heeft. Wij denken echter dat BAT beschikbaar moet worden binnen grotere browsers zoals Chrome en Internet Exploreren voordat het echt succesvol zal worden. BAT kopen doe je door de onderstaande stappen te volgen.

Koop direct Basic Attention Token met iDeal

Bronnen
Officiële website: basicattentiontoken.org
Wallet: MyEtherWallet
Koers: CoinMarketCap