Quantstamp (QSP)

quantstamp qsp
Quantstamp maakt het gemakkelijker om veilige smart contracts op te zetten.
Deze ‘slimme contracten’ zijn een van de meest interessante mogelijkheden waar blockchain techniek voor gebruikt kan worden.

Quantstamp heeft dus de ambitie om het gebruik van deze smart contracts makkelijker te maken.

Koop direct Quantstamp met iDeal

Wat is Quantstamp?

Quantstamp is een protocol voor het beveiligen van smart contracts. Het protocol motiveert beveiligingsexperts te helpen met het beveiligen van contracten door ze te belonen in QSP (de currency binnen Quantstamp).

Hoe het werkt

Quantstamp werkt eigenlijk door middel van 3 verschillende processen.

  1. Veiligheidsexperts krijgen uitbetaald in QSP voor het schrijven van software dat alle smart contracts kan nalopen op fouten.
  2. Developers en bedrijven betalen QSP aan Quantstamp om hun slimme contracten te te laten nalopen en controleren.
  3. Er wordt ook QSP betaald aan iedereen die fouten vind in de slimme contracten.

Er zijn dus eigenlijk 2 controleprocessen. Een basiscontrole vindt plaats aan de hand van de software die elk contract kan nalopen op fouten. Daarnaast kunnen veiligheidsexperts elk contract nog individueel nalopen op fouten of veiligheidsproblemen.

Quantstamp is interessant omdat het zich, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, niet richt op het maken van smart contracts. In plaats daarvan richt het zich op het beveiligen ervan. De betaling in de eigen crypto currency QSP moet ervoor zorgen dat er een goed product wordt neergezet omdat veel beveiligingsexperts zich op het project gaan storten. Daarnaast heeft Quantstamp zelf ook een goed team achter zich staan.

Y combinator

Het idee achter Quantstamp zit goed in elkaar. Maar het zal alleen succesvol zijn als het product bekend wordt bij beveiligingsexperts, developers en bedrijven die zich bezig houden met slimme contracten. Dit zal waarschijnlijk wel goed komen aangezien Y combinator een van de grootste investeerders is achter het bedrijf.

Y combinator is een investeringsmaatschappij dat heeft geïnvesteerd in een aantal startups die later zeer groot zijn geworden. Denk aan AirBNB, Dropbox en Reddit. Blijkbaar heeft Y combinator een goed oog voor ideeën die uit kunnen groeien tot miljoenen bedrijven. Een ander product binnen de crypto markt waar Y combinator ook in heeft geïnvesteerd is Request Network.

QSP koers

 

De live quantstamp koers, marketcap en prijs wordt elke minuut geupdate. De koers is afhankelijk van algemene bewegingen in de markt en de adoptie en bekendheid van QSP.

Quantstamp kopen

Het is een uniek product, met een totaal ander idee dan vele andere projecten in de markt. Wij zijn zeker fan ervan. De vraag is, moet je hier in investeren? Je kan Quantstamp kopen door de onderstaande stappen te volgen. Of door op onderstaande knop te klikken.

Koop direct Quantstamp met iDeal

Stap 1: Maak een account aan op Coinbase en koop Ethereum Bij een eerste storting van 100€ of meer krijg je 10€ gratis bonus..
Stap 2: Maak een account aan op Binance. Klik vervolgens op Funds -> Balances. In deze lijst zoek je naar Ethereum en klik je op ‘deposit’. Kopieer het adres wat tevoorschijn komt
Stap 3: Ga in Coinbase naar ‘Accounts’ en klik bij Ethereum op verzenden. Voer het adres in uit stap 2.
Stap 4: Na +- een half uurtje staat het aantal ETH dat je hebt overgemaakt op je Binance account. Ga naar Exchange -> Basic en zorg dat je rechtsboven Ethereum hebt geselecteerd. Zoek de munt op die je in jouw portfolio wil hebben en geef aan hoeveel je hiervan wil aanschaffen. Let op; sommige munten zijn alleen aan te schaffen met BItcoin. Om deze munten te verkrijgen dien je jouw ETH eerst om te ruilen voor BTC.

Bronnen

Officiële website: quantstamp.com
Wallet: Alle ERC20 wallets (bijvoorbeeld MyEtherWallet)
Koers / Prijs: CoinMarketCap