Neblio (NEBL)

wat is neblio
The Blockchain Platform for enterprise records management. 

Velen spreken over een gouden toekomst sinds de introductie van de blockchain. Om blockchain technologie te integreren binnen een bedrijf is echter gespecialiseerde kennis nodig. Vaak bezitten bedrijven deze kennis niet.

Neblio wil door middel van haar project de cryptowereld toegankelijk maken voor alle bedrijven. Heeft hun project kans van slagen? We zochten het voor je uit!

Koop direct Neblio met iDeal

Inhoudsopgave

Wat is Neblio?

Het doel van het Neblio blockchain platform is om blockchain technologie goedkoop en gemakkelijk toegankelijk te maken voor ieder bedrijf. De integratie van blockchain technologie binnen bedrijven vereist expertise en is een tijdrovend en ontzettend duur proces. Veel kleine bedrijven beginnen er daarom (nog) niet aan, ondanks de wetenschap dat het de bedrijfsvoering zowel efficiënter als goedkoper kan maken.

Gebruiksvriendelijkheid moet zorgen voor adoptie

Neblio maakt blockchaintechnologie gebruiksvriendelijk door het gebruik van veel verschillende API’s (Application Programming Interfaces). Door middel van deze API’s kunnen bedrijven zonder kennis van programmeertaal niet alleen gemakkelijk applicaties bouwen op het platform van Neblio, maar ook eenvoudig applicaties van anderen gebruiken. Mochten bedrijven toch zelf willen programmeren, dan kan dat in diverse populaire programmeertalen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ethereum app-ontwikkelaars, die moeten ontwikkelen in Solidity, de programmeertaal van de Ethereum blockchain.

Orion web wallet

Via de officiële website van Neblio is de Neblio Orion Web Wallet te downloaden voor browser, Android en IOS. Behalve de mogelijkheid tot de ontvangst en het versturen van NEBL, geeft deze wallet de mogelijkheid om gloednieuwe NTP1 tokens te verhandelen op de Neblio blockchain, welke door bedrijven kunnen worden gebruikt voor personeelsidentiteitsbeheer, asset-tracking, records management, voor gebruik als evenementtickets of om te worden gedistribueerd in een token-sale.

De ICO van Neblio vond medio Augustus 2017 plaats en wist zo’n 1,5 miljoen dollar op te halen. Momenteel zijn er ruim 13 miljoen tokens in omloop. De NEBL-tokens die in bezit zijn worden gebruikt om het  netwerk te beveiligen en werkend te houden. Neblio werkt namelijk volgens het Proof-of-Stake algoritme. Eigenaren van NEBL worden beloond in de vorm van extra coins wanneer zij zijn verbonden met het netwerk middels de wallet. Het bedrijf is voornamelijk actief op Twitter en Facebook. Op deze kanalen communiceert het team de voortgang van de roadmap. Ook is er een grote Reddit community.

Neblio koers

 

Bekijk de NEBL koers live in bovenstaande afbeelding, Zo zie je direct hoeveel euro de munt op dit moment waard is.

Neblio verwachting 2019

Hoewel het project langzaam op gang kwam, op de ICO werd slechts anderhalf miljoen aan funding opgehaald. Ondertussen is Neblio echter een populaire cryptocurrency, mede dankzij een actieve community. In 2019 zullen alle marketingactiviteiten worden opgeschroefd en worden diverse projecten gelanceerd. 

In de huidige voortgang ziet Neblio er daarom zeker uit als een project dat de concurrentie kan aangaan met soortgelijke platformen zoals Ethereum, Lisk en Neo. Hiervoor is het echter belangrijk dat het huidige gespecialiseerde team van 5(!) man wordt uitgebreid en de samenwerking wordt aangegaan met externe partijen. Op het moment zijn er nog weinig partnerships. Voor een project dat zijn eigen blockchain heeft en wereldwijde adoptie nastreeft is het van groot belang om samenwerkingen met (grote) industrieën en bedrijven aan te gaan.

Omdat blockchain technologie nog een groot vraagteken is voor veel bedrijven, wordt er nauwelijks nagedacht over de integratie binnen de bedrijfsvoering. Neblio vervult een behoefte door middel van de creatie van een toegankelijk platform. Wanneer het project de gewenste draagkracht weet te vinden, dan voorspellen wij ook voor Neblio een gouden toekomst. NEBL is dan ook zeker een goede toevoeging voor je portfolio.

NEBL kopen

Je kan deze crypto makkelijk aan je portfolio toevoegen. Koop nu Neblio via onderstaande link voor de beste prijs.

Koop direct Neblio met iDeal

Bronnen
Officiële website: nebl.io
Wallet, whitepaper en roadmap: Zie website
Koers / Prijs: CoinMarketCap