Iconomi (ICN)

iconomi

Lees je de laatste tijd ook steeds meer over ICONOMI (ICN)? Het project kan wel eens heel wat kan gaan betekenen in de nabije toekomst. Het doel van ICONOMI is om de ontbrekende schakel te creëren tussen de oude en nieuwe economie.

Zelf omschrijven ze het als een ‘Fund management platform voor de gedecentraliseerde economie’. Dit klink nog als rocket science, maar door middel van onze uitleg zal het snel duidelijker worden.

Inhoudsopgave

  • Wat is ICONOMI?
  • OFM platform
  • ICN wallet
  • ICN koers
  • Wat kunnen we verachting?
  • ICONOMI (ICN) kopen
  • Bronnen

Wat is ICONOMI?

ICONOMI wil via een gebruiksvriendelijk platform bewerkstelligen dat iedere investeerder, van beginnend investeerder tot blockchain-expert, in staat is om te investeren in digitale aandelen en deze kan beheren.

Traders die over veel kennis beschikken van de cryptomarkt en ervaring hebben in het traden van cryptovaluta, zullen op dit platform eigen investeringsfondsen kunnen opzetten. Je kan het als het ware omschrijven als de AirBnB onder de cryptofondsen. Op dit moment is het zogenaamde Open Fund Management (OFM) platform van ICONOMI nog in volle ontwikkeling.

OFM platform

Als het OFM platform wordt geopend, zal ICONOMI hier diverse cryptofondsen aan gaan toevoegen. Voorbeelden van fondsen die ICONOMI al aan het opzetten is, zijn het Coin Traded Fund (CTF) en het Coin Managed Fund (CMF). Via deze cryptofondsen probeert ICONOMI een situatie te creëren waarin de gewone burger de mogelijkheid krijgt om zijn investering in handen van ICONOMI experts te geven. Normaliter kunnen enkel bedrijven en grote investeerders in aanmerking komen om mee te doen aan dit soort, door experts gerunde, fondsen.

ICONOMI is het eerste en, op dit moment, het enige platform waar 4 generaties van digitale munten beschikbaar zijn (Bitcoin, altcoins, tokens en Digital Assets Arrays). De ICONOMI blockchain is daarnaast het eerste wereldwijde gedecentraliseerde platform voor het beheer van digitale aandelen dat gebaseerd is op de Ethereum technologie.

Het ICONOMI project werd op 21 december 2016 officieel gelanceerd door mede-oprichter Tim Zagar. Het is niet vreemd als die naam een belletje bij je doet gaat rinkelen. Tim was namelijk mede-oprichter van Cashila, de eerste bitcoin-onderneming met goedkeuring van de EU-regulator om te worden geregistreerd als financiële instelling. Al snel realiseerde Zagar zich dat steeds meer gebruikers willen investeren in digitale activa in plaats van het alleen betalen met crypto-valuta’s. Als gevolg kwam ICONOMI tot stand.

ICN wallet

ICONOMI heeft een ICN wallet gelanceerd op het ICONOMI platform. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken op de officiële website. Het is ook mogelijk om je ICN tokens op te slaan in diverse Ethereum wallets. Wij zouden willen aanbevelen om de blog en de socials van ICONOMI goed in de gaten te houden. Zo ben jij een van de eerste die op de hoogte is van de voortgang van de ontwikkeling van het platform en de diverse cryptofondsen.

ICN koers

 

Ben je benieuwd wat de waarde van ICN momenteel is en hoe deze zich de laatste weken of maanden heeft ontwikkeld? Refresh bovenstaande widget en ontvang de meest recente koersinformatie via CoinMarketCap.

Wat kunnen we verwachten?

Het is lastig om te zeggen welke toekomst in het verschiet ligt voor ICONOMI. Het platform is nog in volle ontwikkeling, dus over een eindproduct valt weinig te oordelen.

Desondanks zijn de ambities groots. In de ICONOMI whitepaper schets het team dat het OFM platform de vermogensbeheerindustrie zal gaan ontwrichten. De gewone burger managet de fondsen, zij regelen de rest. ICONOMI beschikt daarnaast over een sterk gespecialiseerd team van experts, van financiële analisten, wiskundigen en cryptocurrency-communicatiespecialisten. Het is niet onmogelijk om te bedenken dat zij de ontbrekende schakel zullen creëren  tussen de oude en nieuwe economie.

ICONOMI (ICN) kopen

Bezitters van ICN-tokens delen mee in de winsten van de CTF en CMF cryptofondsen in de vorm van dividend. Zie jij het ICONOMI project helemaal zitten en verwacht jij naast koersstijgingen om ook mee te kunnen dingen in de winsten van het bedrijf? Goed nieuws! ICN kopen kan zeer gemakkelijk. Volg hiervoor onderstaande stappen, zodat jij ICONOMI voor de laagste en meest actuele prijs toevoegt aan jouw portfolio.

Stap 1: Maak een account aan op Coinbase en koop Ethereum Bij een eerste storting van 100€ of meer krijg je 10€ gratis bonus..
Stap 2: Maak een account aan op Binance. Klik vervolgens op Funds -> Balances. In deze lijst zoek je naar Ethereum en klik je op ‘deposit’. Kopieer het adres wat tevoorschijn komt
Stap 3: Ga in Coinbase naar ‘Accounts’ en klik bij Ethereum op verzenden. Voer het adres in uit stap 2.
Stap 4: Na +- een half uurtje staat het aantal ETH dat je hebt overgemaakt op je Binance account. Ga naar Exchange -> Basic en zorg dat je rechtsboven Ethereum hebt geselecteerd. Zoek de munt op die je in jouw portfolio wil hebben en geef aan hoeveel je hiervan wil aanschaffen. Let op; sommige munten zijn alleen aan te schaffen met BItcoin. Om deze munten te verkrijgen dien je jouw ETH eerst om te ruilen voor BTC.

Bronnen
Officiële website: iconomi.net
Wallet: Zie website
Koers/Prijs: CoinMarketCap