Ethos (ETHOS)

ethos logo

Vandaag gaat het over Ethos. Digitale valuta domineren het nieuws in positieve en negatieve zin. Je moet bijna onder een steen hebben geleefd als je nog nooit van cryptocurrencies hebt gehoord. Toch is de populaire markt voor veel mensen nog een ongrijpbaar iets. Ethos probeert hier verandering in te brengen.

In dit artikel bespreken we de potentie van deze cryptocurrency.

Koop direct Ethos met iDeal

Inhoudsopgave

  • Wat is Ethos?
  • Mogelijkheden
  • Ethos koers
  • Potentie
  • Ethos kopen

Wat is Ethos?

Ethos is een cryptocurrency waarbij de gebruikers ook beheerder zijn. Ethos omschrijft zichzelf daarom als ‘The People-Powered Blockchain Platform’. Op het platform worden de krachten van design, technologie en sociale intelligentie gecombineerd om er voor te zorgen dat de nieuwe economie toegankelijk is voor iedereen.

Een stap van Ethos om dit te bereiken is de ontwikkeling van een universele wallet. In deze wallet hebben gebruikers, instituties en programmeurs de mogelijkheid om verschillende cryptocurrency op te slaan. Dit betekent dat je niet meerdere wallets en private keys hoeft te hebben om al je cryptovaluta’s te bewaren. De Ethos wallet moet heel simpel in gebruik zijn, zodat het voor iedere beginner mogelijk is om in te stappen in de cryptowereld.

Mogelijkheden

Ethos biedt echter meer dan een ‘universal wallet’. Zo heeft het een eigen platform met een eigen API waar applicaties mee gekoppeld kunnen worden. Dit gaat Ethos Bedrock heten. Daarnaast is Ethos Social gelanceerd, een platform waarop inzichten en investeringstips van deskundigen worden gedeeld. Deze experts krijgen beloningen en verdienen punten op basis van hun advies. Ethos wil zo het gevoel overbrengen van: “We investeren met elkaar”.

Oorspronkelijk had Ethos een andere naam, namelijk Bitquence (BQX), maar ze zijn op 20 november 2017 van naam veranderd omdat het beter past bij hun missie: The future is for everyone. Ethos komt voort uit het overtuigingsmodel van Aristoteles. De naam Ethos doet een beroep op ethiek en geloofwaardigheid. Mensen die de oude en nieuwe economie hebben meegemaakt, zullen ervaren dat er met de komst van cryptocurrency iets gaat veranderen.

Ethos koers

Op CryptoUniversity zie je de huidige prijzen en koers van Ethos. Deze koers is gebaseerd op de gemiddelde prijs van alle bekende exchanges die er zijn.

Potentie

Ondanks de vele bestaande cryptocurrencies, heeft Ethos wel een aantal USP’s. De wallet biedt meer gebruiksgemak en voordelen dan bijvoorbeeld Bread wallet of MyEtherWallet. Wij geloven dat het concept van de universele wallet veel beginners zullen aantrekken.

Wat verder prettig aan Ethos is, is de communicatie vanuit het team. Het team komt regelmatig naar buiten met ontwikkelingen en updates over de roadmap. Het is afwachten tot Ethos op meer exchanges wordt aangeboden.Een precieze prijsverwachting is moeilijk in te schatten. Wel zijn er een aantal goede voortekenen.

Ethos kopen

Wil je Ethos kopen? Geloof je in de toekomst van deze coin en denk je dat de prijs gaat stijgen in de komende maanden? Volg onderstaande link om op een simpele manier in te stappen.

Koop direct Ethos met iDeal

Bronnen
Officiële website: ethos.io
Wallet, whitepaper en roadmap: Zie website
Koers / Prijs: CoinMarketCap