DeepBrain Chain (DBC)

dbc ai

Steeds meer multinationals maken beslissingen op basis van Big data en Artificial Intelligence (AI). Zo weet Netflix precies waar jij graag naar kijkt, toont Google jou zoekresultaten op maat en is Siri jouw persoonlijke assistent op je Macbook of iPhone.

Voor het toepassen van kunstmatige intelligente (AI), heb je veel rekenkracht van computers nodig. DeepBrain Chain speelt hier met zijn eigen blockchain platform op in.

Ben je geïnteresseerd in de potentie van DBC? Lees dan zeker verder!

Inhoudsopgave

Wat is Deepbrain Chain?

DeepBrain Chain biedt een gedecentraliseerd platform aan waar bedrijven voor lagere kosten rekenkracht van computers kunnen huren. Deze computerkracht kunnen bedrijven inzetten voor het verwerken van grote hoeveelheden data. Hierdoor kunnen bedrijven gebruik maken van artificial intelligence binnen hun bedrijfsprocessen.

De computerkracht wordt beschikbaar gesteld door iedereen die zich hierbij aansluit. Deze ‘miners’ krijgen als beloning voor het leveren van rekenkracht uitbetaald in DBC cryptocurrencies.

Kunstmatige intelligentie voor iedereen

Door de diensten van DeepBrain Chain zullen bedrijven de beschikking krijgen over tot 70% goedkoper computer vermogen. Dit is vooral voor midden- en kleinbedrijven interessant,

Het decentrale platform van Deepbrain Chain zal niet alleen goedkoper, maar op veiliger zijn voor bedrijven. Door de slimme contracten (smart contracts) die van toepassing zijn op de blockchain zijn gegevens beschermt tegen lekken en product eigendommen goed beveiligd.

Eind 2017 vond de ICO van DeepBrain Chain plaats. Deze wist zijn streefdoel van 12 miljoen dollar al op dezelfde dag binnen te behalen. Het team van DBC is gevestigd in Singapore.

DeepBrain Chain maakt gebruik van de Neo blockchain. Derhalve kunnen DBC-tokens worden opgeslagen Neo-compatibele wallets. Onze aanbeveling is de officiële NEON-wallet, welke niet alleen een bewezen veilige optie is, maar ook erg vriendelijk is in gebruik.

Het laatste nieuws rondom DeepBrain Chain volg je  eenvoudig via het Twitter en Telegram account. Ten opzichte van andere blockchain projecten is DeepBrain Chain erg actief op deze kanalen. Ga je graag de discussie aan met andere volgers? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de voor DeepBrain Chain ingerichte Reddit pagina!

DBC koers

 

Zie hierboven de meest recente DBC koers in zowel euro’s € als dollars $. De live koers wordt elke paar minuten ververst.

Lange termijn

DeepBrain Chain richt zich met blockchain processen op oplossingen rondom kunstmatige intelligentie. Dit is een van de snelst groeiende sectoren van het moment. De echte potentie wordt echter nog afgeremd door de hoge kosten die de hardware met zich mee brengt. DeepBrain Chain verlaagd deze kosten in potentie met ongeveer 70%. Enkele van de grootste multinationals, zoals Microsoft en Huawei, hebben de potentie van de dienst reeds ingezien en zijn al klant van DeepBrain Chain. Voor de uiteindelijke potentie van het project is het de vraag hoe DeepBrain Chain zich staande zal houden tussen concurrenten als Golem. Daarnaast zal de toekomst uitblijken op welke schaal ze haar diensten kan aanbieden aan ondernemingen.

Wij zien DBC als erg interessante lange-termijn investering. De koers is naar onze mening op het moment van schrijven erg ondergewaardeerd.  

DeepBrain Chain kopen

Artificial Intelligence gaat een steeds grotere rol spelen in de toekomst. Wil jij in deze technologie investeren? Met de volgende 4 stappen kan je direct DeepBrain Chain kopen.

Stap 1: Maak een account aan op Coinbase en koop Ethereum Bij een eerste storting van 100€ of meer krijg je 10€ gratis bonus.
Stap 2: Maak een account aan op Binance. Klik vervolgens op Funds -> Balances. In deze lijst zoek je naar Ethereum en klik je op ‘deposit’. Kopieer het adres wat tevoorschijn komt
Stap 3: Ga in Coinbase naar ‘Accounts’ en klik bij Ethereum op verzenden. Voer het adres in uit stap 2.
Stap 4: Na +- een half uurtje staat het aantal ETH dat je hebt overgemaakt op je Binance account. Ga naar Exchange -> Basic en zorg dat je rechtsboven Ethereum hebt geselecteerd. Zoek de munt op die je in jouw portfolio wil hebben en geef aan hoeveel je hiervan wil aanschaffen. Let op; sommige munten zijn alleen aan te schaffen met Bitcoin. Om deze munten te verkrijgen dien je jouw ETH eerst om te ruilen voor BTC.

Bronnen
Officiële website: deepbrainchain.org/
Wallet, roadmap en whitepaper: Zie website
Koers/Prijs: CoinMarketCap