KuCoin Futures Referral Code

Wil jij Futures handelen bij KuCoin, maar heb je nog geen account bij deze exchange? Met een KuCoin Futures Referral Code ontvang je 20% korting op je Futures trades, maar ook op je spot trades. Bekijk de code hieronder.

20% korting
KuCoin Korting
20% korting op Futures fees en $510 bonus
Je ontvangt 20% korting op de Futures fees en een $510 bonus.
Je ontvangt 20% korting op de Futures fees en een $510 bonus. Show Less

De KuCoin Futures code is enkel geschikt voor nieuwe gebruikers bij KuCoin. Als je al een spot account hebt met een normale referral code, dan heb je ook direct een Futures account. Hiervoor hoef je je dus niet opnieuw te registreren.

Houd er rekening mee dat Futures handel alleen geschikt is voor ervaren beleggers. Als beginnende trader wordt er sterk aangeraden om een demo account te gebruiken en je goed in te lezen.

Hoe de KuCoin Futures Referral Code precies werkt, lees je hieronder. De code is hetzelfde als de normale referral code.

Uitleg 20% korting met referral code bij KuCoin Futures

KuCoin heeft Futures handel voor Europeanen nog niet geblokkeerd, maar dit zit er naar alle waarschijnlijkheid wel aan te komen. Steeds meer gebruikers zijn opzoek naar een alternatief voor Binance Futures, en KuCoin ontleend zich daar prima aan.

Waar Binance en ByBit slechts 10% korting geven op Futures, pakt KuCoin flink uit en kunnen wij 20% korting aanbieden. Deze korting kan gecombineerd worden met de KuCoin Token (KCS) korting.

KuCoin Futures Referral Code bewijsDe korting kan gegeven worden doordat KuCoin men in staat stelt om commissies te delen met gebruikers. Wij delen de volledige 20% met onze bezoekers, waardoor jij kan profiteren van het hoogste kortingspercentage. Een hogere korting is momenteel niet mogelijk. Mocht later meer korting gegeven kunnen worden, dan zullen wij dit uiteraard aanpassen.

De korting met de KuCoin Futures Referral Code wordt uitgekeerd in de vorm van een cashback. Dat betekent dat je na een trade, 20% van de fee terug krijgt gestort in je account. Dit is een geautomatiseerd proces.

Hoe pas je de KuCoin Futures Referral Code toe?

Je kan de code automatisch toepassen via deze link. Of je kan ervoor kiezen om handmatig QBSSSZSC in te voeren op de website. Beide manieren zijn eenvoudig te doen, maar kan alleen worden gedaan tijdens het registratieproces. Heb je al een account, dan kan je helaas niet meedoen met deze actie.

Gebruik van de referral code is uiteraard niet verplicht. Het is slechts een win-win actie, waarbij beide partijen de vruchten van kunnen plukken. Zonder code kan je prima handelen bij deze exchange en uiteraard ook gebruikmaken van je KCS discount.

KuCoin Futures Referral Code FAQs

Wat is de KuCoin Futures Referral Code?

De Futures code voor 20% korting is: QBSSSZSC

Welke bonus ontvang ik met deze referral code?

Je ontvangt 20% korting over iedere Futures trade (uiteraard ook spot trades). Daarnaast kan je ook gebruikmaken van de $510 bonus en KuCoin Token (KCS) korting.

Welke voorwaarden zijn er voor deze code?

Het is enkel geldig voor nieuwe accounts. De $510 bonus en KCS korting kan door iedereen gebruikt worden.