Binance Referral ID

Wil jij handelen bij Binance met levenslange extra korting? Lees dan dit artikel hoe je met een Binance referral ID 20% extra korting kan krijgen over spot handelskosten.

20% korting
Binance Logo Widget
Referral id voor 20% levenslange korting bij Binance [Exclusief]
Ontvang levenslang 20% korting over iedere spot-trade bij Binance.
Ontvang levenslang 20% korting over iedere spot-trade bij Binance. Show Less

klein logo binanceAllereerst is het belangrijk om te weten dat deze extra korting van 20% alleen geldig is voor nieuwe gebruikers. Als bestaande gebruiker kan je geen gebruikmaken van deze actie en kan je er alleen van profiteren door een nieuwe account aan te maken.

De korting komt tot stand door middel van een cashback, dat wil zeggen dat je na iedere trade 20% van de handelskosten teruggestort krijgt. Hoe dit mogelijk is met een Binance referral ID? Dat is simpel, lees snel verder.

Uitleg korting van 20% met referral ID

Binance is de grootste exchange ter wereld en dat hebben ze weten te bereiken door een goed platform aan te bieden, snel te ontwikkelen en een goede marketingstrategie. Een onderdeel van deze marketingstrategie is het inzetten van partners die tutorials, reviews en berichten over de exchange schrijven. Wij zijn zo’n Binance partner en hebben een Binance referral ID van het team ontvangen.

Als wij succesvol bezoekers doorsturen naar Binance dan ontvangen wij een klein percentage over de handelskosten, ook wel commissie genoemd. Deze commissie mogen wij zelf houden óf we mogen het teruggeven aan onze bezoekers. Door dat laatste toe te passen kunnen we een korting garanderen bij Binance. Wij geven namelijk 20% terug aan alle bezoekers die zich via ons registreert. Dit is het maximale wat je terug kan geven via het platform.

Op die manier kunnen wij een korting van 20% realiseren over iedere trade met een Binance referral ID.

Hoe pas je de Binance Referral ID toe?

Het maakt niet veel uit of je een app of web gebruiker bent. Wanneer je een web gebruiker bent wordt de Referral ID echter wel automatisch toegepast.

  1. Bezoek Binance via web (automatisch) of plak de code in de app: FM0W5XMZ
  2. Je ziet direct dat er een kick-back fee van 20% wordt toegepast.

Na de registratie weet je zeker dat de korting wordt toegepast en ontvang je na iedere trade 20% terug.

Extra korting met Binance Coin

De referral ID korting kan gecombineerd worden met de 25% Binance Coin korting. Wanneer je Binance Coin bezit ontvang je namelijk een extra 25% korting op de fees.

Binance Referral ID FAQ

Wat is de Binance Referral ID?

De Binance referentiecode is: FM0W5XMZ

Ontvang ik ook een korting?

Jazeker, als je registreert met de referentiecode dan ontvang je levenslang 20% korting op alle handelsfees. Lees het artikel om erachter te komen hoe dat kan.

Wat zijn de voorwaarden?

De korting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Voor Futures en opties gelden aparte fees.

Werkt het ook met Binance Coin (BNB) korting?

Ja, het is te combineren met de standaard Binance Coin (BNB) korting.