COSS

coss.io

Crypto beleggers kennen het probleem ongetwijfeld: om te kunnen handelen in cryptocurrency, dient er eerst BTC of ETH aangekocht te worden bij een decentraal handelsplatform om deze vervolgens om te kunnen zetten in de gewenste munten. COSS heeft de ambitie om dat probleem op te lossen.

Lees hier een introductie van het Crypto One-Stop Solution platform, afgekort COSS.

Inhoudsopgave

Wat is COSS?

Coss is een blockchain platform dat haar gebruikers toegang geeft tot alle cryptocurrency en diensten vanaf één plek. De diensten die COSS levert bestaan onder meer uit een gedecentraliseerde marktplaats, een e-wallet en een community sectie voor beleggers.

Met haar platform streeft COSS naar massale adoptie van cryptocurrencies en blockchain toepassingen. Voor veel potentiële beleggers is het nu nog te ingewikkeld of moeilijk om blockchain apps of crypto valuta te gebruiken. Ook zijn er nog niet genoeg bedrijven die betalingen in crypto’s accepteren. COSS is erop gericht om haar gebruikers een laagdrempelige en soepele ervaring te bieden. Gebruikers worden beschermd en er wordt voldaan aan de voorgeschreven wetten van verschillende overheidsinstanties. 

Crypto One-Stop-Solution

Via het One-Stop-Solution platform zullen transactiekosten gereduceerd kunnen worden in vergelijking met andere blockchain projecten. COSS is ontwikkeld door een internationaal team met een hoofdkantoor in Singapore. Haar ICO liep van augustus 2017 tot september 2017 en wist ruim 3 miljoen dollar op te halen. Momenteel zijn 20 miljoen van de maximale 80 miljoen tokens in omloop. De COSS token zorgt ervoor dat het platform goed blijft werken. Het is mogelijk om te handelen in COSS, maar wanneer je de coins vasthoudt geven deze recht op een aandeel van de totale omzet. Dit systeem, vergelijkbaar met NEO en normale aandelen, stimuleren beleggers om de munt vast te houden in plaats van te verkopen. Dit zou er ook voor moeten zorgen dat de waarde in de toekomst verder gaat stijgen. Coins kunnen bewaard worden in de eigen ontwikkelde COSS e-wallet.

COSS koers

Cryptouniversity houdt je altijd op de hoogte van de meest recente COSS koers. Deze wordt bepaald aan de hand van de gemiddelde prijs van verschillende exchanges. De huidige koers/ prijs wordt elke minuut automatisch geüpdate.

Wel of niet investeren?

Het team achter COSS is bijzonder ambitieus. Per 2022 wenst het project 2 dollar winst te maken per token. Deze ambitie komt voort uit de voltooiing van de roadmap. Een groot voordeel voor potentiële prijsstijging is de dividend die tokenhouders krijgen uitbetaald. Vijftig(!) procent van de transactiekosten die worden betaald belanden bij bezitters van COSS tokens. Des te meer COSS tokens je in bezit hebt, des te hoger de beloning.

COSS kopen

Wil je COSS kopen? Als COSS haar ambities kunnen nastreven kan dit een winstgevende investering zijn. De vraag is of de coin uniek genoeg is in de markt. Er zijn namelijk meerdere projecten die hetzelfde willen bereiken. 

Stap 1: Maak een account aan op Coinbase en koop Ethereum Bij een eerste storting van 100€ of meer krijg je 10€ gratis bonus.
Stap 2: Maak een account aan op Binance. Klik vervolgens op Funds -> Balances. In deze lijst zoek je naar Ethereum en klik je op ‘deposit’. Kopieer het adres wat tevoorschijn komt
Stap 3: Ga in Coinbase naar ‘Accounts’ en klik bij Ethereum op verzenden. Voer het adres in uit stap 2.
Stap 4: Na +- een half uurtje staat het aantal ETH dat je hebt overgemaakt op je Binance account. Ga naar Exchange -> Basic en zorg dat je rechtsboven Ethereum hebt geselecteerd. Zoek de munt op die je in jouw portfolio wil hebben en geef aan hoeveel je hiervan wil aanschaffen. Let op; sommige munten zijn alleen aan te schaffen met Bitcoin. Om deze munten te verkrijgen dien je jouw ETH eerst om te ruilen voor BTC.

Bronnen
Officiële website: coss.io
Wallet, roadmap en whitepaper: Zie website
Koers: CoinMarketCap