BLOX Storing

Naar aanleiding van de vele BLOX storingen hebben deze pagina ingericht, zodat je altijd live kan checken of er op dit moment een BLOX storing is!

Liever een stabiel platform? Check de Bitvavo app en claim €20

Bitvavo heeft al jaren een stabiele app, is vier keer goedkoper en geeft een jaarlijkse rente over je munten. Registreer nu en ontvang €10 gratis crypto.

Ook in 2024 heeft BLOX weer een flinke storing (gehad).

Is er nu een BLOX storing?

BLOX laat een storing als eerste op X weten. Bekijk hun BLOX X profiel hier of gebruik de widget hieronder. Let op: BLOX heeft de dedicated X BLOX storing pagina verwijderd, maar door de vele storingen is er een speciale pagina op de website aangemaakt.

Welke problemen ervaren mensen bij een storing?

De Weareblox app heeft vooral storingen wanneer de koers van een bepaalde munt hard stijgt of daalt. Dit zijn de momenten dat mensen juist willen handelen en dan werkt de BLOX app niet meer. Behoorlijk frustrerend als je net wilt gaan handelen, maar kan ook nog eens tot verliezen zorgen.

Gebruikers ervaren de volgende problemen met de BLOX app:

  • Niet kunnen kopen of verkopen.
  • Niet kunnen inloggen.
  • Geen antwoord van support of met weken vertraagd.
  • Niet kunnen storten of flinke vertraging.
  • Niet kunnen uitbetalen of een flinke vertraging.
  • Geen koersupdates (dus ook geen aankoop of verkoop prijzen).

Vanwege de aanhoudende problemen, heeft het BLOX team een ledenstop geïntroduceerd.

Waarom werkt de BLOX app niet?

De kans is zeer groot dat op het moment van de BLOX storing een bepaalde koers hard is gestegen of gedaald. Er zijn dan simpelweg teveel mensen die orders willen doorvoeren en dat kan de app (nog) niet aan.

Het team belooft de problemen te verbeteren, en is al maanden flink aan het bugfixen. Helaas mag dat niet baten, want na het doorvoeren van een hoop updates, ging het mid-april 2021 weer helemaal fout.

In 2022 gaat het een stuk beter en is er slechts 1 storing geweest. 2023 is voor nu storingvrij, maar houd er rekening mee dat de app niet veel gebruikt wordt.

In 2024 gaat het weer mis en is er een nieuwe BLOX storing waardoor de gehele app eruit ligt.

BLOX storing 2024

Wat kan ik doen bij een BLOX storing?

Je kan helaas niet meer doen dan afwachten. Het gebruik van de BLOX app is op eigen risico en BLOX hoeft geen stabiele app te leveren. Dit staat namelijk in de algemene voorwaarden en daar wordt ook op beroept. Als je tijdens een storing had willen kopen of verkopen dan heb je pech en een financiële vergoeding zit er vaak niet in.

Je kan overwegen over te stappen naar een BLOX alternatief, zoals Bitvavo. Omdat BLOX gelimiteerd is, kan je niet zomaar je munten overzetten naar Bitvavo. Je moet dus eerst een uitbetaling aanvragen bij BLOX en vervolgens kan je dat storten bij Bitvavo. Om sneller te kunnen handelen, is het verstandiger om niet te wachten op de BLOX uitbetaling, maar dit apart te storten bij Bitvavo.

Bitvavo biedt de volgende voordelen tegenover BLOX:

  • Al jaren een stabiele app (een downtime kan natuurlijk iedereen overkomen).
  • Vier keer goedkoper (0.25% vs 1% per transactie). Je mag de eerste 10.000 euro zelfs gratis verhandelen en je ontvangt €20 gratis crypto.
  • Crypto ontvangen en versturen.
  • Rente ontvangen over je crypto.

Lees meer over deze exchange in onze Bitvavo review.

BLOX Storing FAQ

Is er nu een BLOX storing?

Ons overzicht tonen alle live BLOX storingen in 2024. Zo kan je dus checken of de BLOX app alleen bij jou eruit ligt of bij iedereen.

Wat gebeurt er bij een storing?

Je kan een storing herkennen als je niet kan inloggen, de koersen niet worden bijgewerkt of als je koop- of verkooporders niet worden doorgevoerd.

Hoe kan een BLOX storing verholpen worden?

Je bent hiervoor afhankelijk van het BLOX team. Je kan ervan uitgaan dat ze hard bezig zijn de storing te verhelpen, ook in de weekenden. Geduldig wachten is de enige oplossing. De klantenservice hierover berichten zorgt alleen voor meer problemen voor het team.