Uw bedrijf laten groeien met Blockchain

blockchain leren workshop

Vraag een blockchain workshop aan voor uw bedrijf! De technologie achter blockchain is erg hot. Of je nou de krant openslaat of het journaal bekijkt, iedereen heeft er een mening over. De onwerkelijke waardestijging rondom de Bitcoin heeft hier zeker aan bijgedragen. Maar…. 

Hoe werkt die Bitcoin precies? Wat is Blockchain technologie en welke toepassingen kan je inzetten om uw bedrijf verder te laten groeien? Dat, en meer leer je in onze op maat gemaakte blockchain workshop. Je zou het misschien niet verwachten, maar je hebt geen jarenlange development ervaring nodig om de blockchain training te begrijpen, of het toe te passen binnen je bedrijf. Stap voor stap, met duidelijke voorbeelden, worden de volgende aspecten behandeld:

Wat is blockchain?
Hoe is het ontstaan, wie heeft het ontwikkeld en wat was de eerste toepassing?
Dit is wat we als eerst zullen behandelen.

Hoe werkt blockchain?
Data die opgeslagen wordt op de chain is compleet veilig en kan niet gemanipuleerd worden. Leer hoe het nou echt werkt en waarom gegevens op de blockchain niet gehackt kunnen worden.

Hoe kan ik het toepassen voor mijn eigen bedrijf?
In de workshop behandelen we verschillende use-cases. Voorbeelden van toepassingen die echt van toegevoegde waarde zijn en die echte problemen oplossen die zich afspelen in onze maatschappij.

Trainingen op maat

Elke training die wij geven bevat bepaalde elementen die essentieel zijn om het verhaal goed over te brengen, en ervoor te zorgen dat uw bedrijf met een actieplan aan de slag kan. Er is tijdens de workshop echter genoeg ruimte om extra in te gaan op bepaalde facetten of onderwerpen. Uiteraard is elke workshop net even anders, afhankelijk van de branche waar het bedrijf in actief is.

De Blockchain workshop wordt gegeven door de mede-eigenaren van CryptoUniversity.nl. Met duizenden maandelijkse bezoekers en tientallen artikelen over verschillende toepassingen van blockchain en cryptocurrency weten we precies welke facetten belangrijk zijn voor de zakelijke markt. Aan het einde van de dag kan het personeel direct aan de slag met het ontwikkelen van een business case.

Wat ga je leren

Maandelijks trekt CryptoUniversity duizenden bezoekers die op zoek zijn naar informatie. Bezoekers die meer willen weten over wat een concensus algoritme is, welke verschillende algoritmes er zijn en hoe deze werken. Bezoekers die informatie willen over het opzetten van een eigen ICO, de werking van cryptografie, Smart contracts, oracles etc. Maar ook de rol van blockchain binnen het Internet of Things. Dit en meer wordt behandeld in de blockchain cursus van CryptoUniversity.nl.

Voor wie is deze blockchain workshop?

Voor bedrijven die:

  • willen weten of blockchain van toegevoegde waarde kan zijn voor de business
  • zich alvast willen verdiepen in de technologie, met het oog op de toekomst
  • overwegen om een eigen blockchain te maken / programmeren
  • personeel wil trainen en kennis laten opdoen over deze technologie van de toekomst
  • zoeken naar een echte use-case voor het bedrijf
Onderwijs Bedrijven
Wij bieden ook blockchain trainingen aan die specifiek gericht zijn op het onderwijs. Gericht op interactie met de studenten is onze onderwijs blockchain workshop uitermate geschikt voor leerlingen van het hogere onderwijs. Alles wat wij hierboven beschreven hebben kunt u verwachten in onze blockchain workshop voor bedrijven. Neem gerust contact op om een specifieke training af te stemmen.