Block Array (ARY)

wat is block array

Sinds de introductie van blockchain en cryptocurrencies, hebben diverse industrieën al geprofiteerd van de brede toepassingen hiervan. Block Array zou de volgende partij kunnen zijn die succesvol blockchain technologie integreert binnen een miljardenmarkt.   

Ben je benieuwd naar de toepassingen die Block Array voor ogen heeft? Je leest het in dit artikel.

Inhoudsopgave

Wat is Block Array?

Block Array is een startup die de kracht van blockchain technologie breed wenst in te zetten bij supply chain management. De focus van Block Array ligt voornamelijk op het bieden van oplossingen voor enkele problemen binnen de Amerikaanse vrachtwagenindustrie.  

Het platform van Block Array kan gebruikt worden voor de certificering van de dagelijkse logtaken tot het bewijs van recht op (loon)betalingen. Hierbij wordt zowel gebruik gemaakt van de Ethereum als de Bitcoin blockchains. Enkele kenmerken en voordelen van Block zijn als volgt:

  • ELD apparaten: Het Block Array platform maakt gebruik van het ELD systeem waar vrachtwagenbedrijven over 2 jaar wettelijk verplicht toe zijn om de service-uren in bij te houden
  • Wachttijd uitbetalingen: een vrachtwagenchauffeur heeft recht op uitkeringen zodra ze aankomen waar ze geacht worden te zijn, maar de lading nog niet gereed is om te worden geladen
  • Registratiebewijzen: het vastleggen van vertrek en aankomst
  • Eenvoudige mogelijkheid tot het aanbod van ongebruikte laadruimte voor potentiële kopers
  • Geavanceerde barcode technologie.

App, ICO, Wallet en tokens

Block Array heeft reeds een mobiele app gelanceerd die het bijhouden van de diverse registraties zo eenvoudig mogelijk maakt voor de chauffeurs. Aangezien deze data in de blockchain wordt opgeslagen, is dit onveranderbaar. Echter, wegens diverse nadelen van de mobiele app (het invullen kan worden vergeten en het invullen vereist een mobiele databundel), heeft Block Array er recent voor gekozen om de diensten automatisch te integreren in de ELD hardware.

De ICO van het Amerikaanse Block Array vond begin 2018 plaats en wist het streefbedrag van 14 miljoen dollar al binnen 5 dagen op te halen. In totaal zullen maximaal 105 miljoen tokens worden uitgegeven.

Block Array maakt gebruik van de ARY token. Iedereen die toegang wilt verkrijgen tot de blockchain dient minimaal 1 ARY te bezitten, die gelijk staat aan de datavoorziening voor een vrachtwagen. ARY is een ERC-20 token. Dit betekent dat het platform gebouwd is op de blockchain van Ethereum. ARY tokens kunnen dan ook worden opgeslagen in de bekende Ethereum wallets, zoals de hardware MyEtherWallet.

Block Array koers

Blijf altijd op de hoogte van de live ARY koers dankzij bovenstaande widget.

Verwachtingen

De ICO van Block Array getuigd van adoptie onder beleggers. Toch zien wij Block Array met een market cap van minder dan 10 miljoen nog als ondergewaardeerd. Ondanks dat het Block Array project zich nog in bètaversie bevindt, heeft de organisatie namelijk al een bruikbare werkende dienst op de markt gebracht. Daarmee is al ingespeeld op de wettelijke verplichting van vrachtwagenbedrijven om ELD systemen te integreren in de bedrijfsvoering.

Kijkend naar de markt, heeft Block Array een waanzinnige potentie. Volgens de American Trucking Association zijn er meer dan 3,5 miljoen Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs in dienst, gezamenlijk goed voor een jaarlijkse omzet van ruim 675 miljard dollar.

Al met al staat niets in de weg voor een massale marktadoptie van Block Array. Bijna niets dan. Het valt te verwachten dat grote Amerikaanse vrachtwagenbedrijven als UPS en FedEx hun eigen oplossingen uitrollen, al dan niet door middel van blockchain technologie. De vraag is wie het sterkst uit deze concurrentiestrijd zal komen. Geloof jij in Block Array?

Block Array (ARY) kopen

Geloof jij in de toerkomst van het project? Denk je dat de prijs gaat stijgen en wil je Block Array kopen? Block Array kopen is heel simpel. De onderstaande 4 stappen nemen je mee in het simpele proces.

Stap 1: Maak een account aan op Coinbase en koop Ethereum Bij een eerste storting van 100€ of meer krijg je 10€ gratis bonus.
Stap 2: Maak een account aan op Binance. Klik vervolgens op Funds -> Balances. In deze lijst zoek je naar Ethereum en klik je op ‘deposit’. Kopieer het adres wat tevoorschijn komt
Stap 3: Ga in Coinbase naar ‘Accounts’ en klik bij Ethereum op verzenden. Voer het adres in uit stap 2.
Stap 4: Na +- een half uurtje staat het aantal ETH dat je hebt overgemaakt op je Binance account. Ga naar Exchange -> Basic en zorg dat je rechtsboven Ethereum hebt geselecteerd. Zoek de munt op die je in jouw portfolio wil hebben en geef aan hoeveel je hiervan wil aanschaffen. Let op; sommige munten zijn alleen aan te schaffen met Bitcoin. Om deze munten te verkrijgen dien je jouw ETH eerst om te ruilen voor BTC.

Bronnen
Officiële website: blockarray.com/
Wallet, roadmap en whitepaper: Zie website
Koers: CoinMarketCap