Gratis Crypto Trading Gids

Meer halen uit je crypto investeringen?

BEGIN MET CRYPTOTRADING

GELD VERDIENEN IN EEN DALENDE MARKT

Was jij erbij, in 2017? Ik wel en ik heb toen enorm veel geld verdiend. Met zowel Bitcoin, Ethereum, als andere opkomende cryptovaluta. Maandenlang dacht ik een genie te zijn. Elke coin die ik toevoegde aan mijn portfolio steeg in waarde. Binnen no-time was mijn investering van 1000 € gestegen naar ruim 28.000 €!

Maar… ik had te vroeg gejuicht. Begin 2018 crashte de markt en een groot deel van mijn winst was verdampt.

Hoe kon dit gebeuren?

Na een tijdje in de put te hebben gezeten kwam het besef: het was logisch dat de markt ‘gecrasht’ was. Er waren simpelweg te veel mensen die er geld aan verdienden, zonder dat je hier enige kennis voor nodig had. Moest ik er dan mee stoppen?

Mijn gevoel zei van wel. Ik had in eerste instantie veel geld verdiend maar ik begreep nu wel dat dit kwam doordat ik er vroeg genoeg bij was, en niet zozeer door een geniale strategie. Echter had ik ook een aantal familieleden overgehaald om in crypto’s te investeren en ik vond dat ik het verplicht was om dat geld voor ze terug te verdienen.

Hier begon mijn ‘journey’ als full time crypto trader…

Ik begon ALLE informatie die ik kon vinden te absorberen. Webinars, youtube-video’s, e-books. Elk stukje content wat ik kon vinden bekeek ik. Als er ergens in Nederland een event was over traden dan bezocht ik deze. Alles om maar in contact te komen met traders die er verstand van hadden.  

In het begin ging het vrij goed. Ondanks dat de markt aan het dalen was, maakte ik een bescheiden winst. Het was echter in juni 2018 toen het kwartje pas echt viel. Op een beurs vertelde ik een ervaren crypto handelaar over mijn verhaal. Ik liet hem merken dat over elke strategie geleerd had en hierover mee kon praten. Mijn successen spraken voor zichzelf.

Toch?

Deze meneer gaf mij de beste tip ooit;

Houd het simpel.

En dat deed ik ook. In plaats van gebruik te maken van meer dan 9 verschillende strategieën die ik geleerd had, koos ik er slechts 3 of 4 uit die ik altijd toepaste. Pas vanaf dit moment begon ik echt goed geld te verdienen.

In deze gids wil ik mijn geheim met jullie delen, zodat ook jij deze tactiek kan toepassen om meer geld te verdienen met cryptotrading.

 

Geweldig! In het verleden heb ik een abonnement gehad op een beleggingswebsite. Daar was ik niet tevreden over en was dan ook erg skeptisch. Ik ben echter zeer verrast. Wat ik fijn vond aan deze gids is dat er strategieën staan beschreven die je direct kan toepassen, zonder technische kennis. Ik heb in 3 weken tijd al 2 keer succesvol gebruik gemaakt van de “rebranding” strategie. Super easy! – David

 

Erg fijn.. Ik heb een vrij drukke baan en kan niet de hele dag door de koersen in de gaten houden. De tips die jullie delen kosten weinig tijd om toe te passen, en het aankoopbedrag van de gids heb ik al lang en breed terugverdiend. Bedankt toppers! – Nisam

Wat tref je aan in de “Beginnen met Cryptotrading” gids?

Hoe je meer rendement en winst kan halen uit crypto’s

 

+5 trading strategieën

 

Een zeer gevarieerd en toekomstbestendig startersportfolio

+28 pagina’s met in-depth kennis van professionals

 

3 gratis tools die je helpen bij het vinden van gouden kansen

 

Een manier waarop IEDEREEN 50 euro kan verdienen in minder dan 30 minuten per dag

Voor wie is deze gids geschikt?

  • Als je een beginnende trader bent, of wil beginnen met traden
  • Als je momenteel geen, of weinig winst maakt
  • Als je geld wil verdienen in een dalende markt
  • Wanneer je geen tijd hebt om meerdere uren per dag bezig te zijn met traden

Zijn 1 of meerdere van de bovenstaande zinnen op jou van toepassing? Dan is de uitgebreide gids “BEGINNEN MET CRYPTOTRADING” voor jou gemaakt!

Voorkom dezelfde fouten die veel beginners maken.

Deze gids is gratis te downloaden via de sidebar of door op deze link te klikken.